Wpis z mikrobloga

Jest tu jakieś fan horrorów? Dla niektórych moje upodobania są problematyczne, tym bardziej że sama je też piszę i zajmuje mi to dużo czasu, lubię zainspirować się jakimś miejscem czy historią. Miło byłoby chociaż online popisać albo sobie film jakiś zobaczyć, bo niektórych nie chce sama oglądać ( ͡º ͜ʖ͡º)
#chcepopisac #horror #horrory #filmnawieczor #ksiazki #wykop30plus #slask #chcepogadac
oszty - Jest tu jakieś fan horrorów? Dla niektórych moje upodobania są problematyczne...

źródło: Warrenowie

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@LordVanBet: ooo właśnie się zastanawiałam czy to dobre jest, bardzo straszne? Ja jestem świeżo po filmach ze świata Obecności. Zaczęłam oglądać Egzorcystę ale chyba wolałabym go z kimś zobaczyć xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Lukiak: oo lubię 1408 w formie i opowiadania i filmu jak i inne filmy na podstawie Kinga. Nie słyszałam o Kluczu do koszmaru, polecasz? O i jakoś przegapiłam obejrzenie Babadooka, bardzo straszny?
  • Odpowiedz
@oszty po zdjeciu domyslilem sie ze raczej lubisz obecnosc. Nie jest bardzo straszny ale ma swietny klimat i scenariusz w zasadzie dopiero sam koniec sprawia ze ten film to horror. Ktorego egzorcyste? Klasyke czy te nowe z gladiatorem?
  • Odpowiedz
  • 0
@LordVanBet: klasyka xd nie wiem jakie nowe z gladiatorem powstały xd ja lubię takie klimatyczne lub bardziej oparte na psychologii horrory, w stylu Ari Astera
  • Odpowiedz
@oszty: bezpieczna opcja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mnie ostatnio wciągnęły filmy krótkometrażowe albo found footage. Mogę polecić Portrait of God, Beyond lub Sprawa Louise Paxton
  • Odpowiedz