Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no dobra ale jaka jest metoda?

@Fiodooor: taka, jak wyżej napisał. Wpierdzieli górę jedzenia, a potem długo nic nie je albo tylko podjada. Kaloria to kaloria, cudów nie ma - jedynie rzecz w tym, że nie trzeba wcale kalorii liczyć dziennie, a można np. tygodniowo. Jak ktoś je dziennie 2000 kcal, czyli 14000/tydzień, to może też przez kilka dni nie jeść, a w dwa dni zjeść po 7 tysi. "Może",
  • Odpowiedz
@krucjan: Jak się o-------i na raz taki gigaobiad to potem jest sraka instant czy wypychasz gigang klodę przez pół dnia czy wszystko się wchłania bo głodowałeś przez 3 dni przed jedzeniem?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@SzubiDubiDu ja sram instant, ale zawsze tak miałem, nawet po normalnych posiłkach. Godzinka i jestem na kiblu. Raczej ma to związek z jakimś nie do końca prawidłowym funkcjonowaniem jelit u mnie niż z ilością.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@bukimi techniczne rzecz biorąc są to zaburzenia odżywiania, choć nie do końca bo bulimia łączy się z zaburzeniami własnej samooceny. To w zasadzie choroba psychiczna, gdzie osoba w stanach depresyjnych dostaje niekierowanych napadów obżarstwa, które następnie nakręcają spirale wyrzutów sumienia i pogłębiają stany depresyjne, które prowadzą do działań odwetowych i tak to się kręci.
U mnie od technicznej strony samego jedzenia się to zgadza, natomiast nie łączy się to z zaburzeniami
  • Odpowiedz