Aktywne Wpisy

Gdyby ktoś się zastanawiał co u byłego Detektywa Rutkowskiego skazanego niegdyś za udział w mafii paliwowej prawomocnym wyrokiem, to chyba został księdzem.
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
źródło: 1000027775
Pobierz
51431e5c08c95238 +362
źródło: HCuw9miXkAAUb55
Pobierz

Dobra, najwyżej się ośmieszę. Jestem sam od ponad roku, moja poprzednia ex mnie trochę zmieniła, bo złamała mi serducho, ale mocno się po niej już podniosłem (inny mindset). Miesiąc temu założyłem tindera i udało mi się poznać dość fajną dziewczynę. Okazało się, że mieszkamy na tym samym osiedlu, dosłownie 100m od siebie. Od "matcha" na tinderze czekałem na nasze spotkanie prawie tydzień, bo mi się nie spieszyło a ona miała niby swoje sprawy (jakiś remont, praca). Stwierdziłem ok, nie znam jej, to poczekam, może to zaowocuje. Po tygodniu czasu w końcu się spotkaliśmy, pojechaliśmy na kawkę, coś zjedliśmy i wróciliśmy do domu późną nocą. Ogólnie bardzo fajne spotkanie a przed pożegnaniem się powiedziała mi, że da mi znać kiedy się jeszcze spotkamy, bo ma ten remont a za kilka dni wyjeżdża ze znajomymi na objazdówkę kamperem. Jak wróciłem do domu, to napisała mi oczywiście wiadomość na dobranoc a na drugi dzień gdy rozmawialiśmy powiedziała, że ma mętlik w głowie, bo takie pozytywne wrażenie na niej zrobiłem, że nie spała całą noc. Koniec końców wynikło tak, że ja chciałem się spotkać przed jej wyjazdem, bo nasze rozmowy były słabe i mi to nie odpowiadało. Tłumaczyła się tym, że ma wiele spraw na głowie i że nie siedzi na telefonie non stop. Ok, ja to rozumiem, bo sam pracuje kilkanaście godzin dziennie, trenuje, prowadzę firmę, ale zawsze znajdę czas by odpisać osobie, która np. mi się podoba. Koniec końców poirytowany naszymi mało rozwiniętymi rozmowami napisałem jej wprost, że przecież jak mieszkamy obok siebie, to co za problem do mnie napisać by wyjść z nią na krótki spacer gdy będzie szła z psem. Ja nie oczekiwałem wiele, dla mnie nawet 5 minut z nią by cieszyło. Skończyło się na tym, że jej podziękowałem za miłe spotkanie (jej też się podobało) i następnym razem niech uważnie przeczyta mój opis na tinderze. Miałem tam wpisane, że nie interesują mnie przelotne znajomości i szukam kogoś kto wie czego chce od życia. Napisała, że mnie przeprasza, że może wybrała zły moment, bo to nie jest tak, że nie chcę rozwinąć znajomości, ale nic na siłę i może w innym terminie poznamy się lepiej. Ja również jej podziękowałem, cała rozmowa z mojej strony była grzeczna, ale w emocjach usunąłem ją z fb i ig aby nie mogła śledzić tego co robię. Od tamtej pory zastanawiam się czy dobrze zrobiłem, bo ona serio dalej mi się mega podoba, nadawaliśmy na podobnych falach i mogłoby coś z tego być, ale wyszło jak wyszło. Myślałem czy do niej nie napisać, ale pewnie się ośmieszę. Dzban ze mnie. Idzie to jakoś odkręcić czy raczej już nie ma o co walczyć? Czuje się z tym źle, bez kitu. #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #zalesie #pytanie #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: No przecież sam znalazłeś odpowiedź. Jak dziewczyna jest zainteresowana, to jest gotowa spotkać choćby zaraz. Być może nie ma odwagi Ci odmówić, albo byłeś tylko kolegą na wypad i/lub pogadania jak jest nudno.
Czasy są jakie są, możliwe że ma teraz kilku innych kolegów
@mirko_anonim: Niesamowite jest to jak te laski zawsze tą samą śpiewkę sprzedają, a chłopy zawsze na to się nabierają.
Oj bo ona taka zajęta - ma remont, musi się uczyć i opiekować chorą
źródło: mckenna-grace-1-8f8b9b66d4194fdd8aeeecfafb93f96e
PobierzW tamtym okresie miałam problemy mieszkaniowe (duże zalanie, problemy z ubezpieczeniem), w dodatku więcej pracy niż standardowo. I choć chłopak mi się podobał to ciągle stresowałam się powyższym i zwyczajnie nie mogłam za bardzo myśleć o niczym innym.
Dawałam mu tyle uwagi na ile mogłam sobie pozwolić w tamtym momencie, ale dla niego
bo jak to jakies fiku miku na patyku, a ty na dodatek pokazując lasce że działasz emocjonalnie, wywalasz ją z sm, łasisz się o uwagę, to ona panie ma dziesięciu na pana miejsce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
odezwałaby się nawet nie po to aby już coś z tego było, ale realnie chciałaby mieć Twoją atencję
więc jeszcze jak blisko jej mieszkasz, to może ją spotkasz i
@peszek_leszek: czytaj - do mnie podchodź z empatią i interesuje się JAK JA SIĘ CZUJE
a to, że Ty miałaś w nosie typka bo remont ważniejszy to
źródło: 1073827_3.8
PobierzPrzecież mogę mieć jakieś inne rzeczy do roboty albo po prostu nie chce mi się odpisywać nawet jak laska jest top. Ktoś tu chyba jest spermiarzem ;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
@Dietetyq: wiesz że nie każdy jest na takim poziomie desperacji jak wy
@mirko_anonim: umiesz czytać ze zrozumieniem? wyraźnie napisałem, że w ciągu 2 DNI osoba zainteresowana znajdzie czas aby odpisać komuś kto mu się podoba realnie
jeśli tego nie robi, to mu się ta osoba średnio podoba i
@mirko_anonim: ta jasne
@mirko_anonim: głupi pomysł. Jej nie zawstydzi a ty wyjdziesz na żałosnego.
@mirko_anonim: załóż fejkowe konto ze zdjęciami jakiegoś modela, sparuj się z nią i zaproponuj spotkanie - będziesz wiedział czy faktycznie nie ma czasu czy nie ma go dla ciebie
@mirko_anonim: Jak już Ci ktoś napisał, sam sobie odpowiedziałeś. Poza tym jest taka podstawowa zasada, skoro dana osoba jest tak bardzo zajęta, a jednak czas na tindera odnajduje.