@Parker_: Dokładnie, prawackie chłopy same sobie zgotowały ten los. Głosują na partie, które tego nie ruszą, za to będą wysysać z każdego chłopa ile się da. Wiadomo, te nieprawcakie partie też, ale oni akurat czują się być podporządkowani Unii, która nie pozwala gnoić żadnego obywatela UE bezprawnie.
@Parker_: no prawaki teraz nie rządzą, co stoi na przeszkodzie aby wyrównać wiek emerytalny? Wg kotuli faceci nie sprzątają. Ja na prawaków nie głosowałem ale chciałbym aby obecne władze wyrównały wiek emerytalny. Dlaczego tego nie zrobią?
Kobiety popierają taki stan rzeczy, a później zdziwione, że jest mizoginia.
@the-great-reset mężczyźni też popierają. To że jakiś % mężczyzn mówi głośno o tym nie zmienia faktu, że większości odpowiada taki stan rzeczy. Wystarczy spojrzeć jak zareagowała większość mężczyzn na słowa Pełczyńskiej-Nałęcz o nierównościach - żartami i zamieszkami.
Kobiety popierają taki stan rzeczy, a później zdziwione, że jest mizoginia.
@the-great-reset: Kobiety? Ostatnio 3 facetow z PO, Pis I SLD broniło nierównego wieku emerytalnego. Przecież piekło facetom w Polsce gotują przede wszystkim inni faceci.
źródło: 1000004053
PobierzKobiety popierają taki stan rzeczy, a później zdziwione, że jest mizoginia.
Teraz tego nikt nie ruszy bo to automatycznie oznacza przegrane wybory.
@Parker_: no prawaki teraz nie rządzą, co stoi na przeszkodzie aby wyrównać wiek emerytalny? Wg kotuli faceci nie sprzątają. Ja na prawaków nie głosowałem ale chciałbym aby obecne władze wyrównały wiek emerytalny. Dlaczego tego nie zrobią?
@Parker_: a co lewica proponuje dla chłopów xdd
Komentarz usunięty przez autora
@the-great-reset mężczyźni też popierają. To że jakiś % mężczyzn mówi głośno o tym nie zmienia faktu, że większości odpowiada taki stan rzeczy. Wystarczy spojrzeć jak zareagowała większość mężczyzn na słowa Pełczyńskiej-Nałęcz o nierównościach - żartami i zamieszkami.
Pamiętajcie, o co będziecie walczyć. Bo naprawdę poza kwestią aborcji to trudno znaleźć lepszy kraj do życia dla kobiet niż Polska.
@the-great-reset: Kobiety? Ostatnio 3 facetow z PO, Pis I SLD broniło nierównego wieku emerytalnego. Przecież piekło facetom w Polsce gotują przede wszystkim inni faceci.
@StdPtr: Stan umysłu tego złodzieja sklepowego dobrze odzwierciedla podejście większości ludzi do praw mężczyzn ¯\(ツ)/¯
źródło: ab04d4cb112a551980562071a12944f65a290080f1a3066a0d6e1990e8544a2a
Pobierz