Wpis z mikrobloga

Dobry pomysł!

@Wielkijacek: u mnie jest coś podobnego - należy ozdobić mieszkanie, niestety chodzi tyle grup dzieciaków, też z okolicznych osiedli, że niektórzy dzwonią do każdego -.-

szkoda gdy kolęda jest takiej kartki nie ma ( ͡°
  • Odpowiedz
szkoda gdy kolęda jest takiej kartki nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NaczelnyAgnostyk: moje mieszkanie batman juz omija z daleka od wielu lat. Powiedzialem mu kiedys "grzecznie" zeby wiecej nie pukal do moich drzwi i zeby tam sobie w kajeciku odhaczyl na przyszlosc moje mieszkanie :)
  • Odpowiedz
widocznie musiałaś sobie czymś na to zasłużyć

@bujaka123: przejrzałem twoje ostatnie wpisy i jesteś tak żenujący że aż skręca człowieka.

Dorosły chłop co chamsko trolluje i obraża ludzi. Co z twoim życiem poszło nie tak?
  • Odpowiedz
szkoda gdy kolęda jest takiej kartki nie ma

@NaczelnyAgnostyk: Kiedy jest kolęda, to tylko raz zadzwonią do drzwi; mówisz wtedy, że przyjmujesz lub nie przyjmujesz, i na tym jednym dzwonieniu do drzwi się kończy. W przypadku Halloween dzwonią co parę minut, od około 18:00-19:00 aż do późnych godzin wieczornych.
  • Odpowiedz
A w kolejnym roku tacy którym zrobiono niechcianego psikusa dają cukierki z gwoździami. A potem jest płacz.

@bungaBunga: nawet mój stary pijany, który pewnie z przyjemnością by w--------ł takim dzieciakom, nie wpadłby na pomysł zemsty w postaci gwoździ w smakołykach
  • Odpowiedz
szkoda gdy kolęda jest takiej kartki nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NaczelnyAgnostyk: ee u mnie na osiedlu zwykle 2 tygodnie przed "kolędą" wieszają ogłoszenia w blokach, potem parafialni "aktywiści" chodzą po mieszkaniach z tydzień przed pytać kto będzie chciał przyjąć księdza.
  • Odpowiedz