Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +810
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz

źródło: 465265791_1160224106113926_7012547142849538970_n
Pobierz@NaczelnyAgnostyk: u mnie jest taka kartka
Co do samego pomysłu to spoko, jak sąsiedzi tacy sobie, to i jakikolwiek sposób prewencji jakiegoś kwasu nie jest zły
A i niektórzy potrafią zrobić "psikusa", bo się nie bawisz. (Niektóre to takie psikusy, że śmiało można nazwać wandalizmem)
@11mariom: A w kolejnym roku tacy którym zrobiono niechcianego psikusa dają cukierki z gwoździami. A potem jest płacz.
Jakim trzeba być idiotą żeby argumentować wkładanie gwoździ w cukierki tym, że komuś zrobiono jakiegoś psikusa z okazji halloween? Jesteś normalny, czy nick koresponduje z twoim poziomem intelektualnym? Jak ktoś o--------a takie rzeczy to nic nie usprawiedliwia takiego czynu, tym bardziej jakieś głupie zachowanie dzieciaka xD
Równocześnie wiem, że statystycznie jakiś debil który może faktycznie myśleć w ten sposób na pewno może się trafić. Uważam też, że niechciany "psikus" jest bardziej prawdopodobnym wytłumaczeniem gwoździ w cukierkach niż jakieś stwierdzenia o walce polskich katolików
Piątek Hallowen z własnymi dziećmi
Sobota Zaduszki z zmarłymi rodzicami
Niedziela czil i Helloween na słuchawkach dla siebie ]:->