Wpis z mikrobloga

• 9
@JonaszSynGrazyny: @curiousboi chce ukryć sprawdzenie auta w polskiej historii pojazdu.
Vin pewnie też lewy żeby nie sprawdzić odpłatnie tej historii.

Auto na 99% było skasowane kompletnie albo zalane w powodzi, bo ogłoszenie stoi już z dobre 2 miesiące, a z takim przebiegiem to Clio gdyby było zadbane sprzedałoby się w kilka dni
  • Odpowiedz
@curiousboi: miałem na tydzień jednego jako auto zastępcze. Do roboty mam 15km w jedną stronę i przez pierwsze dwa dni było fajnie, bo jazda jak gokartem to przez kolejne miałem już dość tego wydechu (buczenie w kabinie, jak u sebków w E36), szarpania, twardej zawiechy. To jest zabawka, zabawka by się przejechać co jakis czas lub na tor. Do jazdy codziennej bez sensu moim zdaniem, za bardzo męczy. to było
lucasy - @curiousboi: miałem na tydzień jednego jako auto zastępcze. Do roboty mam 15...

źródło: DDxD

Pobierz
  • Odpowiedz
@lucasy: To chyba jednak nie bedzie dla niej, a szukam jakiegos samochodu który bedzie mały, nietuzinkowy i bedzie trzymał wartość dla 50 latki i tak błądze nie wiedząc czego szukać.
  • Odpowiedz
zwykłe fiaty 500 są całkiem spoko, albo coś typu mitsubishi colt. Tylko ze one tylko w manualu sensowne są.
  • Odpowiedz
@lucasy: @Torgerd zalezy mi na automacie, to juz starsza kobietka a do pracy ma 4km w tą i z powrotem wiec szkoda zeby machała tymi biegami

o ktorej generacji swifta mowisz? mi się bardzo podoba ta starsza, ogladalismy na zywo nowe (ogolnie ona chce nowego swifta/yariske ale totalnie nie popieram i staram się znaleść fajną alternatywe bo myśli, że skoro nowy to bedzie jezdzic 30 lat jak nasze daewoo
curiousboi - @lucasy: @Torgerd zalezy mi na automacie, to juz starsza kobietka a do p...

źródło: d016c1cc49a19cd8955298b6227b

Pobierz
  • Odpowiedz
@curiousboi: Może Peugeot 208 GTI? Ostatnio mamie kupiliśmy zwykłą wersje i jeździ się tym na tyle przyjemnie, że zastanawiam się nad dokupieniem drugiej 208 właśnie GTi dla siebie.
  • Odpowiedz