Wpis z mikrobloga

Kamale popierają w większości amerykańscy celebryci, którzy byli na szczycie listy zapraszanych na imprezy przez P.Diddiego?

@erebeuzet: nie wiem ile osób jest na tej liście ale zakładam że nie więcej niż kilkaset. Czyli Harris popiera co najwyżej około 1000 osób? Widziałem w badaniach ankietowych że Harris może się spodziewać kilkudziesięciu milionów głosów. To duża różnica.
  • Odpowiedz
@erebeuzet: tam nie ma dobrego wyboru dla nikogo, Jeśli wygra Kamala to USA ida na wojne a my razem z nimi, jeśli Trump to możliwy jest nowy podział interesów w Europie, a patrzac ze nikt nas poważnie nie uwaza to wyglada na to ze jestesmy plackiem do podziału
  • Odpowiedz
  • 6
@DIO_Brando nie rostrzasam jak już.
O trumpie nie ma co pisac bo wszyscy wiedzą i widzą jaki on jest. nad zdeptanym przez wykop koniem nie będę dodatkowo sie znęcał.
Kamala zas jest przez wykopkow idealozowana, a to zupelnie przeczy jej wizerunkowi. Lubie równowagę we wszechświecie dlatego denerwuje mnie slepy fanatyzm.
Nie stoje ani po jednej ani po drugiej stronie.
Zawsze jestem w opozycji do idoli wykopkow bo jak zycie pokazuje zawsze
  • Odpowiedz
O trumpie nie ma co pisac bo wszyscy wiedzą i widzą jaki on jes

@erebeuzet: Skoro wszyscy wiedzą jaki jest, to czemu jesteś zdziwiony, że ktoś, między innymi część celebrytów, popiera przeciwnika Trumpa?
  • Odpowiedz
  • 0
@kptDoopa ja nie jestem zdziwiony i nie o tym jest moj post. przestańcie próbować mnie wyciągać w wojenke na wynik ktorej nie mam zadnego wpływu.

edit. a moze robie to dlatego, ze nie mają świadomości jaka jest kamala?
  • Odpowiedz