Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +2

PorzeczkowySok +85
dorosłego jerzyka wczoraj znalazłem
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
źródło: IMG_20260720_172451698
Pobierz

Większość różowych narzeka że faceci to tacy nudni, żądnej niespodzianki, kwiatka, wyjścia na kolację.
A większość z nich palcem nie kiwnie żeby zrobić coś podobnego z własnej strony. Walentynki 'No to gdzie mnie zabierzesz misiu?'
Rocznica? 'To jakie mamy plany, co wymyśliłeś?"
Oczywiście na swoje urodziny też oczekują niespodzianki, przyjęcia, prezentu czy uj wie czego a jak twoje urodziny nadchodzą to słyszysz 'No to co robimy, to twoje święto to decyduj'
Od kiedy się utarło że to faceta obowiązkiem jest dbać o wszystko a kobieta przychodzi 'na gotowe'? bo jest i pachnie czy ki uj ?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #dzieci #slub #malzenstwo #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Oczywiście często się to wiąże z bycie samemu, bo jak dziewczyna ma na Twoje miejsce kilkudziesięciu zdesperowanym kolesi, to może zamiast dogadania się po prostu wybrać gościa, który będzie spełniaj jej zachcianki. Ale to już każdy facet niech
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
Szczerze to poza jedną znajomą, nie spotkałam się z takim podejściem, jakie tu jest opisywane.
Zastanów się nad tym jakimi wartościami kierujesz się w życiu i zmień coś ;)
Może tylko przypomnę: "to kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze".
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
A czemu różowa gra z grupą męskich, a nie damskich znajomych? Z prostego powodu: to zdominowane przez mężczyzn środowisko. Zacznij robić na drutach w grupie, ozdabiać paznokcie albo idź do koła gospodyń, to będziesz mieć odwrotną proporcję ¯\(ツ)/¯
Co do tego, że którejś ze stron chodzi