Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tego samego, do którego wy wkładacie żywność robiąc zakupy

@WielkiNos: Przypomne to sobie gdy będę dotykał tych samych produktów co menele. Swoją drogą wózki sklepowe to wylęgarnia bakterii nie tylko z powodu psów czy ludzi, one nie są często myte
  • Odpowiedz
@marcingliwice: Noo kliknąłem, kliknąłem również w przycisk "obrazy" i oto co ukazało się moim oczom xD. Wszystkie obrazy dzieci, które normalnie siedzą w wózkach do tego przystosowanych z nóżkami na zewnątrz xD. I kto tutaj jest hipokrytą? Pięknie sam się zaorałeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
HaSSaN - @marcingliwice: Noo kliknąłem, kliknąłem również w przycisk "obrazy" i oto c...

źródło: dziecko wózek

Pobierz
  • Odpowiedz
@HaSSaN: Gdybyś zamiast oglądania obrazków z małymi dziećmi również coś poczytał, choćby pierwszy artykuł z WP jaki tam się podpowiada, to byś może zrozumiał coś więcej. Wiesz, że te dzieci w tych butach tam nie spadły z nieba wbrew powszechnej opinii tobie podobnych ojców i madek roku? Syfiarze z dziećmi zawsze mają największy problem do syfiarzy z psami, taki wasz @WielkiNos obraz już.
  • Odpowiedz
  • 6
@marcingliwice Ty ale już tak całkiem serio, widziałeś kiedykolwiek kogoś żeby dziecko wiózł w wózku na stojąco tak jak w tym Twoim obrazku AI. Bo ja przez 37 wiosen jeszcze czegoś takiego serio nie widziałem. Jak już to siedzące przodem do rodziców na tych rozkładanych siedzeniach.
  • Odpowiedz
@CorniShon007: może nie chodzi o ilość psów, a podejście do nich. Jeżeli czymś normalnym jest ze bierzesz psa ze sobą wszedzie, do spożywczego, do fryzjera, do notariusza itd to widać tych psów więcej. Jeżeli nawet w Polsce jest więcej psów to pewnie w większości siedzą w domu bo wszedzie z nimi nie pójdziesz.

A nie rozmawiamy o ilości psów ogolnie, a o tym czy są w miejscach publicznych.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ochroniarz powinien psa za kudly, psa za łeb i oboje za drzwi. Prawo powinno pozwalać. Jakim to trzeba być zjebem, żeby wiedzieć, że społeczeństwo tego nie akceptuje a i tak robić wszystkim na złość i się cieszyć... Jaką logika? Że szczur marznie? Psy sobie radziły w naturze z samym futrze i było git
  • Odpowiedz
@HaSSaN To na pewno jakiś psiarz. Poczuł się dotknięty, że nie każdy na widok jego pimpusia robi maślane oczy. Psiarze mają to do siebie, że jak czują, że ktoś krytykuje ich zachowanie w stosunku do pimpusia zaczynają atakować nie wiedzieć czemu dzieci.

@WielkiNos: Myślę jednak, że doskonale wiemy, dlaczego akurat atakują dzieci :).
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Po pierwsze to trzeba być frajerem, żeby sądzić, że te wózki są czyste i że na magazynach jest czysto. Po drugie - psy raczej nie lubią tego typu przejażdżek, więc to w dużej mierze męczenie zwierząt.
  • Odpowiedz