Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: wtf?? Ja psiarz jestem (m.in. dlatego żadnego nie mam, bo nie mam warunków do trzymania psa), ale by mi do głowy nie przyszło wkładać psa do wózka. Albo brać do restauracji.
  • Odpowiedz
we Włoszech w co drugim wózku w sklepie spożywczym jest pies.

@Hmrogrz: Włochy to akurat taki trzeci świat Europy, ale z ładnymi widokami więc akurat od nich nie brał bym jakiegokolwiek wzorca.
  • Odpowiedz
ja jebe .... to ja odmrażam mojemu jamnikowi dupsko pod lidlem (no dobra raz wstawiłem go do "przejścia" jak było -20C) ale do łba by mi nie przyszło czegoś takiego odwalic ;D:D:D:D:D
  • Odpowiedz
@WielkiNos o ile psiara do utylizacji o tyle p---------e o higienie jest śmieszne bo te wózki podejrzewam że dorównują jeśli chodzi o bakterię deskom kolozetowym z obsranych dworcowych kibli i pies z obsranymi Łapami niewiele pogorszy status czystości takiego wózka
  • Odpowiedz
@WielkiNos: szkoda że na mnie nie trafiła. Spakował bym ją do tego wózka i w-----ł ze sklepu. Nie pasuje jej takie zakazy, niech otworzy własny sklep. Sanepid miał by ubaw.
  • Odpowiedz
  • 1
@marcingliwice Nigdy w życiu nie widziałem dziecka stojącego w wózku. Mają siedziska i nie dotykają nogami koszyka. A nawet gdyby, to nie siedzą tam gołą, obsraną dupą. A nawet gdyby, to wolałbym dziecko z obsraną dupą niż psią dupę która jest myta pewnie raz na miesiąc.
  • Odpowiedz