wolałbym dziecko z obsraną dupą niż psią dupę która jest myta pewnie raz na miesiąc.
@Iudex psa zaleca się kąpać raz w roku. Ludzie się podcierają po sraniu zamiast umyć dupę a myślisz, że psu myją? Ja takiej wiary w czystości psiarzy nie mam niestety.
Brak argumentów to zaczyna się standardowe porównywanie psów do dzieci xD
@Wincyyyyj: To jest porównanie toku rozumowania ludzi, którzy nie szanują innych w przestrzeni publicznej i nie ważne czy ktoś wozi w wózku psa, dziecko, brudną laskę, parkuje na chodniku, jeździ rowerem po przejściu dla pieszych itp. Wy widzicie tylko tego psa ze zdjęcia. Trzeba mieć minimum rozumu żeby to zrozumieć a Wy @WielkiNos i @HaSSaN widzicie tylko
@marcingliwice: O czym Ty bredzisz, człowieku? Ja tylko zauważyłem ignorancję autora wpisu, gdzie porównuje wożenie w wózku psa i dziecko, tylko nie zauważa, że dla dzieci w wózkach są specjalnie przygotowane rozkładane siedziska, gdzie dziecko siedzi przodem do rodzica z nóżkami na zewnątrz wózka, a psy z brudnymi łapami pakowane są i wożone w wózkach jak jakiś towar z półki.
@Iudex psa zaleca się kąpać raz w roku. Ludzie się podcierają po sraniu zamiast umyć dupę a myślisz, że psu myją? Ja takiej wiary w czystości psiarzy nie mam niestety.
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo psy i dzieci to to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brak argumentów to zaczyna się standardowe porównywanie psów do dzieci xD
@Wincyyyyj: To jest porównanie toku rozumowania ludzi, którzy nie szanują innych w przestrzeni publicznej i nie ważne czy ktoś wozi w wózku psa, dziecko, brudną laskę, parkuje na chodniku, jeździ rowerem po przejściu dla pieszych itp. Wy widzicie tylko tego psa ze zdjęcia. Trzeba mieć minimum rozumu żeby to zrozumieć a Wy @WielkiNos i @HaSSaN widzicie tylko