Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Włoszech w co drugim wózku w sklepie spożywczym jest pies

@Hmrogrz: ale mają do tego specjalne wózki, tskie z wielkim banarem na boku z rysunkiem psa. I jak nie masz psa to ci ochrona zwraca uwagę że nie możesz go wziąć.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: nie każdy market ma tam wózek przystosowany dla psów. Ale tam psy wszedzie są. Gdzie nie wejdziesz do jakiegoś lokalu to zawsze gdzieś ktoś jest z psem.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: sam mam psa, ale nigdy nawet nie pomyślałbym żeby wsadzić go do wózka sklepowego, tak samo gardzę ludźmi, którzy wkładają dzieci do wózka, a co do obecności zwierząt w sklepach, jak jest info że z psem nie można to nie wchodzę, ale jak nie ma takiej informacji to wchodzę z psem i mało mnie interesuje, że innymi klientom się to nie podoba
  • Odpowiedz
  • 33
sam mam psa, ale nigdy nawet nie pomyślałbym żeby wsadzić go do wózka sklepowego

@rafal_13 miłośnicy psów dzielą się na 2 typy: rozsądni wielbiciele psów i nieskalani myślą psiarze. Pierwsi pomyślą o innych i będą mieć opory żeby wsadzić swojego psa do zwykłego wózka czy koszyka sklepowego, psiarze nie.
WielkiNos - >sam mam psa, ale nigdy nawet nie pomyślałbym żeby wsadzić go do wózka sk...

źródło: temp_file545499705961623170

Pobierz
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Znowu to samo. Gdzie wy wszyscy jesteście gdy kartoflane wielce zadowolone z siebie madki wrzucają swoje dzieci w brudnych butach do tych samych wózków sklepowych albo stawiają je w Lidlu na kasie samoobsługowej żeby "lepiej widziało ekran"?
marcingliwice - @WielkiNos: Znowu to samo. Gdzie wy wszyscy jesteście gdy kartoflane ...

źródło: IMG_9430

Pobierz
  • Odpowiedz
nigdzie nie znalazłeś takiego zdjęcia

musiałeś aż użyć obrazka ai do zobrazowania o czym piszesz.

@HaSSaN
@WielkiNos: Nie szukałem nawet. AI > Google. Śmieszne, że o to macie największy ból, a nie o sam fakt, że takie zachowanie jest na porządku dziennym.
  • Odpowiedz
  • 19
nikt nie wozi dzieci w wózkach które stoją w im, są wózki przystosowane z odchylanym siedzeniem dla dziecka ale wtedy buty i nóżki dziecka zwisają w powietrzu na zewnątrz wózka.

@HaSSaN To na pewno jakiś psiarz. Poczuł się dotknięty, że nie każdy na widok jego pimpusia robi maślane oczy. Psiarze mają to do siebie, że jak czują, że ktoś krytykuje ich zachowanie w stosunku do pimpusia zaczynają atakować nie wiedzieć czemu
  • Odpowiedz