Aktywne Wpisy

annlupin +26
czy to jusz nocna jest
źródło: annlupin0098890
Pobierz
koronawirus +9
Czy obrońcy tego 17letniego s--------a widzieli w ogole wszystkie filmy? Jeśli nie to Wam moze opiszę, bo nie życzę nikomu tego ogladac. Na pierwszym filmie kilka ciosów w glowe, babka ma normalnie otwarte oczy i z siekierą w mozgu cos probuje nawet powiedzieć. Na drugim filmie typ z bliska pokazuje mózg babci, w ogromnej dziurze w glowie, ona sie ocknęła i zaczęła kaszleć, typ az sie zdziwił i powiedzial "jeszcze nie" i

Cześć,
Współpracowniczka wycięła niezły numer. Najpierw dostała opierdziel dzień wcześniej, że od miesięcy w czasie pracy robi rzeczy prywatne, podczas gdy inni wypruwają flaki. Poza tym wychodzi wcześniej, wpisując nieprawdę w liście obecności (zwykle 30min - 1h) lub przyjeżdża na 7:30 jak nikogo nie ma, a wpisuje 7:00. Mam nagrania z monitoringu. Dzisiaj pracując zdalnie zadzwoniła do mnie ze służbowego telefonu, że jej chłopak chce ze mną rozmawiać. Nie dałem się sprowokować, ale napisałem parę mocniejszych zdań, przy okazji postraszyłem, że kolejny raz łamie zasady i ją zwolnią, bo praca zdalna to praca, a nie spędzanie czasu z kochasiem, który ma dostęp do naszych danych osobowych z jej komputera - umowy, budżet firmy, zarobki itp. Niepotrzebnie dorzuciłem, że już był jej temat poruszany przez przełożonych i niech się lepiej pilnuje. Pytanie moje jest następujące - czy nie posunąłem się za daleko? Czy to ma znamiona mobbingu?
#praca #pracbaza #logikarozwychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
W poważnej firmie za wychodzenie poza swój zakres obowiązków miałbyś grube kłopoty
Jak dowozi value to dobrze I kogo obchodzi ile godzin robi? Szukanie jej na monitoringu to creep nad creepy.
Ja też na zdalnej mam dziewczynę w domu, pracujemy sobie z tego samego biura i nic się złego nie dzieje. Skąd w ogóle wiesz, że daje mu dostęp do tych danych PII i finansowych? To jakaś wyobraźnia tylko, projekcja czy masz dowody? Bo miliony ludzi tak pracują. To jest poważne