Aktywne Wpisy

DrFaithless +325
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BlackBlack +300
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ten rząd nie ma żadnego sukcesu, żadnej dużej reformy, a przecież po 8 latach PiSu do reformy było "wszystko". Nie dość, że nie naprawili niczego po PiSie, to jeszcze na co tylko położą swoje łapska to to zepsują. Oni są albo kompletnymi NIEUDACZNIKAMI albo kompletnymi LENIAMI. Jeśli w 2027 PiS wróci do władzy, to będzie to w 100% wina tego nieudolnego rządu i mam nadzieje, że spadną pod próg wyborczy. Dostali taki mandat i takie zaufanie od społeczeństwa, a tak koncertowo to spartaczyli.
Podsumowanie rządów KO 2023-2027: Spokojnie wyborcy, czekamy do wyborów prezydenckich, potem robimy, nie gadamy. O kurcze przegraliśmy wybory prezydenckie. A wiecie co, teraz to już nic nie warto robić, bo zaraz kolejne wybory parlamentarne także zagłosujcie na nas jeszcze raz i obiecujemy, że jak teraz nas znowu wybierzecie to już na serio weźmiemy się do roboty.
Przepraszam, że w 2023 głosowałem na listy KO, miałem tak dość PiSu po ośmiu latach, że dałem uwieść się narracji, żeby głosować na KO byle odsunąć PiS od władzy. Jestem już tak wściekły na ten rząd, że obiecuje że tak samo jak nigdy nie zagłosuje na PiS, tak samo nigdy nie zagłosuje na PO/KO/PSL. Jeżeli w 2027 nie pojawi się jakieś nowe, sensowne centrowe ugrupowanie, to prawdopodobnie po prostu nie pójdę na wybory w ramach protestu.
Jak bardzo złe musi być PO/KO/PSL, że ja jako osoba, która nienawidzi PiSu zaczynam mieć w głowie myśli, czy nawet ten PiS już nie był lepszy? Mam przekonanie graniczące z pewnością, że gdyby dzisiaj rządził PiS, to już dawno mielibyśmy przepchnięte przez sejm jakieś ustawy ustawiające patologie w służbie zdrowia do pionu. Co w tym czasie robi KO? Udaje, że nic się nie dzieje i próbuje grać na przeczekanie do następnych wyborów. Historyczna szansa na reforme służby zdrowia jakiej nie było w tym kraju od 20 lat zmarnowana.
Historyczna, rekordowa frekwencja, bunt narodu przeciwko PiS, to wszystko zostało rozmienione na drobne. Dostali kredyt zaufania, drugi raz nie dostaną, nie ode mnie. Nie byli godni tego czym obdarzyli ich wyborcy 3 lata temu.
Do ludzi, którzy nadal chcą głosować na PO/KO/PSL mam pytanie. Jakie są własne sukcesy tego rządu, duże reformy oraz co szkodliwego co wprowadził PiS udało im się odwrócić? Mi do głowy przychodzi tylko wywalenie Kurskiego i jego obrzydliwej propagandy z TVP oraz załatwienie finansowania in-vitro z budżetu państwa - to za mało.
Tyle na tym portalu było memów jak to PiS nie szanuje swoich wyborców i ma ich za głupców, bo wiedzą że beton i tak na nich zagłosuje. Informuję was, że PO/KO/PSL *** nam do buzi tak samo. I dlatego ja na nich już nigdy nie zagłosuje i nie dam się ponownie uwieść narracją "byle PiS nie wrócił". Wiecie co? Niech ten PiS sobie wraca. Przynajmniej nie będę musiał się wstydzić tego na kogo zagłosowałem, tak jak teraz jest mi wstyd że głosowałem w 2023 na KO.
#nieruchomosci #konowalposting #medycyna #afera #lekarz100k #airbnb #patodeweloperka #polityka
(╯︵╰,)
Oni nas wpychaja doslownie w lapy totalitaryzmu. Gdzie juz czekaja brunatni kamraci.
Kondominium konowałsko-deweloperskie pod sędziowskim zarządem powierniczym.
W 2027 będzie pikatchu face i płacz elyt, że głupi lud wybrał PIS i Konfederację
źródło: temp_file2985253780756419843
PobierzPrzerazajace.
I jeszcze te glosy: "Nie stygmatyzujmy skrajnosci..."
@PierdekAlonso: no bo teraz jest czysta woda XD, ta sama propaganda.
no kto to widzioł uchwalić strefy bez najmu krótkoterminowego! co, polaczku, chciałbyś mieszkać bez n--------h angoli albo k-----k za scianą? oj nie polaczku, wolność tomku w swoim domku, swoim w sensie nalezacym do funduszu co je wynajmuje na airbnb xD
@plejton26: Ja jeszcze mam dystans. Tych 8 lat PiSu chyba nic nie przebije xd
@PierdekAlonso: Aha, PiS doprowadzające do patologii w wielu dziedzinach ma być lepsze od KO, które nie potrafi skutecznie posprzątać po PiS. Seems legit. Weź się nie kompromituj.
@PierdekAlonso: i tak banda glabow będzie na nich głosowała choćby pluli im w twarz, bo wmówiono im że wówczas są elitą ¯\(ツ)/¯