Aktywne Wpisy
Jabby +252
Agui94 +267
Jest po 16 wiec daję znać jak rozwinęła się sytuacja z tego wpisu
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
Czy ceny nieruchomości w 2025 zakładając że stopy % zostaną utrzymane i nie wejdzie bk0% spadną?
Bardziej konkretna ankieta byłaby w stylu:
Ceny wzrosną powyżej inflacji
Ceny wzrosną poniżej inflacji
Ceny wzrosną na równi z inflacją
Ceny pozostaną bez zmian
Ceny spadną
dopłaty dla deweloperów kreują ceny, nie tam jakieś stopy
kataster, przyblokowanie krótkiego najmu, uregulowanie najmu - wyższy podatek, prawo chroniące właścicieli lokali przed dzikimi lokatorami (dużo mieszkań wskoczy na rynek najmu i ceny spadną), koniec wojny i powrót Ukraińców.
W obecnej sytuacji spadki będą na poziomie parę %, może wyższe poza top5-top10. Imo dobre lokalizacje będą trzymały cenę.