Aktywne Wpisy

nieocenzurowany88 +536
Wypadek z wczoraj w miejscowości Ługwałd. Dwie osoby z czterech podróżujących nie żyją, reszta w szpitalu. Na uwagę zasługuje fachowość udzielonej pomocy przez nagrywającego
#polskiedrogi #wypadek
#polskiedrogi #wypadek

AlexHunter +343
Mirki, dziś zostałem tatą 🎉 Urodził się zdrowy maluch, 10/10, mama i dziecko czują się dobrze.
Emocje nie do opisania, jeszcze do mnie nie dociera, że to już 😊
Pijcie ze mną kompot! 🍎
#dziecko #rodzina #wykopdzieci
Emocje nie do opisania, jeszcze do mnie nie dociera, że to już 😊
Pijcie ze mną kompot! 🍎
#dziecko #rodzina #wykopdzieci
źródło: IMG_0177
Pobierz

![Pościg zakończony tragicznym wypadkiem! Zginęły trzy osoby! [FOTO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a4386698d0316e2296e780f379f50450a33035e963ca1e4c5d9847b3ce4f7581,q80.jpg)

Tymczasem widziałem jak barman robił komuś drinka na bazie wody gazowanej i spod lady wyjął butelkę Polaris XDDDD
#gastronomia #januszebiznesu
@rakiwo: normalną ceną za Aperola we Włoszech jest 3,5-4 euro, nie wiem skąd te ceny wziąłeś xD
8 euro to polskie janusze sobie życzą
W polskich knajpach poza pizzą ceny jedzenia i picia są naprawdę dobre i dostosowane do zarobków.
Nie liczę ""ryb na wagę" nad morzem i Krupówek ale takie scamy są w każdym kraju.
Ostatnio jak byłem w Bari to usiadłem w knajpie gdzie było Coperto
Jak idziesz do normalnej knajpy to cena to między 8-10 euro, a w lepszych nawet do 15 euro.
Dobrze Ci kolega piszę, nie ma znaczenia ta woda, bo nie wpływa w żaden sposób na smak drinka. Jak chcesz top tier cocktail z super duper wody dla szpanu (która i tak nic nie zmieni) to idź do top tier cocktail baru, gdzie za drinka zapłacisz 60 - 80 złotych. Naleją ci ze szkła i jeszcze dostaniesz resztę tej wody jak będziesz chciał ¯_(ツ)_/¯
Jeżeli w twoim mieście są tylko takie knajpy, które wyglądają jak żywcem wyjęte z lat 90-tych to masz gotowy pomysł na biznes, w większości miast to tak nie wygląda, a rynek barów, coctailbarów, restauracji czy lunch barów jest u nas w kraju dość bogaty i różnorodny.
@rakiwo: to chyba jak idziesz do knajpy otwartej o 15, nastawionej typowo na zdzieranie turystów xD
W Wenecji aperol za 4 euro to standard