Wpis z mikrobloga

Wczoraj byłem w knajpie i butelka 0.7l wody Perlage kosztowała 16 zł XD
Tymczasem widziałem jak barman robił komuś drinka na bazie wody gazowanej i spod lady wyjął butelkę Polaris XDDDD

#gastronomia #januszebiznesu
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@rakiwo
Easy mistrzu, nie każdy jest barmanem z wyższej półki. Chodzi pazerniactwo. Skoro to taki exclusive lokal to niech robią wodę destylowaną w soda stream do drinków, a nie najtańsza kranówa z bąbelkami pierdów chomików.
  • Odpowiedz
@rakiwo: Ludzi wyzywasz od wieśniaków, a sam płacisz w obsranym Bari 15e coperto, to z kogo beka? Wyluzuj obyty światowcy, bo ci guma pęknie.
  • Odpowiedz
@sontur: ja kiedyś wykonywałem zlecenie u milionera który posiada wiele firm ale rzecz rozgrywała się akurat w takim tam jego salonie piękności znanym w mieście i z dobrymi opiniami, sam widziałem jak kobiety w średnim wieku zostawiały tam lekką ręką grube tysiące każdego dnia i po zapłaceniu umawiały się na kolejne wizyty. No i rzecz się dzieje bo mieli jakąś rocznicę i zaproszono te bogate klientki, a ja akurat byłem
  • Odpowiedz
  • 0
@rakiwo Nikt nie każe lać Perlage do drinków. Są też inne marki wód, serio! Ale lanie najtańszej marketowy to brak szacunku do klienta, z którego się zdziera pieniądze, a samemu tworzy drinki na najtańszych produktach.
Niech nawet robią drinki na bazie wody z dystrybutora. Spoko, nie mam problemu. Niech tylko klientowi dadzą taką wodę do dania za darmo również, albo chociaż za symboliczna opłatę. Nie podoba mi się marża 1000% na
  • Odpowiedz