Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +494

Tymczasem widziałem jak barman robił komuś drinka na bazie wody gazowanej i spod lady wyjął butelkę Polaris XDDDD
#gastronomia #januszebiznesu
Jak zrobisz Cuba libre z dr. pepperem czy colą cherry to też zepsujesz jego smak mimo, że dodasz drogi produkt.
Freeway cole też do Cuba libre niech dadzą
Idąc do knajpy nie płacisz tylko za produkt ale też za to, że ktoś musi opłacić pracownika, media, najem i sam na tym zarobić.
Cena drinków na poziomie 25-35 zł to całkiem normalna cena i na pewno nie przesadzona.
We Włoszech czy Hiszpanii za takiego
źródło: IMG_7145
PobierzPo drugie porównanie cen z Krupówek i dawanie jako przykład xD. Równie dobrze mogę wejść do pierwszej lepszej knajpy przy samym colloseum i na tej samej podstawie twierdzić, że kawa we Włoszech kosztuje 7 euro za filiżankę.