Aktywne Wpisy

Fekalny_okuratnik +335
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
źródło: statlook
Pobierz
wortor +487
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
źródło: IMG_5086
Pobierz

źródło: 400F865C-71AE-42A1-9892-3DB243C6BB2B
PobierzAle nie w kazda niedziele gdzies sie wychodzilo czy wyjezdzalo. No i powiem, ze w czasach 2 kanalow w TV, braku telefonow, internetu to przynajmniej w tle te programy lecialy. ;). Tak bylo, u wielu z nas. Tak bylo.
@ruskizydek: Czasami tak, ale kiedyś też telewizja jednak trochę inaczej wyglądała. Dziś masz multum kanałów, ale na prawie każdym nie ma co oglądać kiedyś włączałeś nawet Cartoon Netwoork głupie, Polsat, TVN cokolwiek i zawsze coś było.
źródło:
Pobierz