Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: kilka razy zabierałem się za oglądanie The Wire i zawsze po kilku odcinkach wymiękam.

To jest jeden z tych wysoko ocenionych seriali do których nie mogę się przekonać.
Dla mnie to jest po prostu strasznie nudne
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek:

zrobiłem sobie rewacz The Wire chyba po 12 latach, bo oglądałem go tylko raz w życiu, a to serial szczególny. Arcydzieło sztuki filmowej. Taki Dostojewski czy Szekspir wśród seriali

I co? I dalej serial wybitny, ale cała jego ta groza pokazująca demoralizację i zepsucie struktur policyjnych, polityków, władz miasta, samorządu, oświaty, mediów, itd, - w świetle ostatnich 8 lat rządów u nas w wykonaniu mafii pisowskiej - Obajtków, Sasinów,
  • Odpowiedz
@spere: a ja zakładam że chvja go widziałeś, zapytałeś o niego chata, w miarę swoich miernych możliwości to przetworzyłeś i wkleiłeś tego klocka
edit: w sumie mogłem wejść wcześniej w profil xdDD jechac bio boty
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek Jak dla mnie Sopranos najlepszy w historii bez konkurencji. Gonorra wybitna poza ostatnim sezonem, który był akceptowalny. Breaking Bad jeden z najbardziej przereklamowanych seriali według mnie chociaż bardzo mi się podobał.
  • Odpowiedz