Wpis z mikrobloga

@o__0: @Gawith_Apricot jakie 400-700MB? Z rapida ściągałem filmo po kilkanaście GB, rekord to był nieskompresowany BD koło 40GB z rapida... chyba to koło tygodnia się ściągało.
Miałem do tego osobny terminal z linuxem który sam się zajmował pobieraniem. Ba nawet niekróre kapcie dawał radę rozwiązać.
  • Odpowiedz
w rmvb tyle ważyły, nie w avi

@Gawith_Apricot: ale nie każdy był zaakceptować 480p. Minimum co oglądałem to było 720p, choć się szukało 1080p. Ból był jak na koniec po całym czekaniu okazywał się że w filmie jest ruski lektor na jedynej ścieżce dźwiękowej.
  • Odpowiedz
@Gawith_Apricot: w połowie lat 2000 miałem ostrą fazę na boks. Miałem na płytach zgrane kilka tysięcy walk. Społeczność wrzucała pojedynki głównie na megaupload i to było moje podstawowe narzędzie. Pamiętam, że robili happy hours - możliwość ściągania w określonych godzinach plików bez limitów (bo w wersji bezpłatnej trzeba było odczekać po pobraniu każdego pliku), na maksymalnej prędkości.
  • Odpowiedz
@maszszluga: Często usuwali z RS, więc najczęściej się brało pod uwagę najnowsze linki. Punkty dawał RS za pobieranie twoich linków. Ale z limitami też się pobierało, 1 rano przed szkoła, potem popołudniu i wieczorem. Jakieś myki jeszcze były ze zmianą IP.

@sprzedafcaMakaronu A dla mnie kiedyś to był 2005 rok, a teraz spójrz w kalendarz ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Aż tak się w uplodera nie
  • Odpowiedz
@Gawith_Apricot: pobierałem tam z 15 lat temu empire total war w 40 kawałkach. Całość zajęła jakieś 3 tygodnie bo pobierałem tylko po szkole i zdążyłem max 2-3 dziennie a czasem się wywalilo. Jakimś cudem gra działała po zainstalowaniu ale nigdy więcej się nie pokusiłem na taką operację :)
  • Odpowiedz