Wpis z mikrobloga

On się roztył, rozpił

@mirko_anonim: brzmi jak ciężka depresja. Chłop jedzie w kierunku złomowania na pełnej.
Jeśli masz motywacje to powalcz. Zacznij od chwilowego wyprowadzenia się, to jest taki sygnał który powinien dotrzeć, jeśli on jeszcze zupełnie nie utonął. Jest droga wyjścia z takiej sytuacji, tylko wymaga ogromnej motywacji z obu stron.

good luck
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zrównoważony-badacz-76: Nawet jak jesteś niewierząca to polecam: https://sychar.org/

I nie powinnaś siebie nienawidzić za własny popęd, bo jest on dla nas naturalny. Dopiero Twoja świadoma decyzja o zdradzie (nawet w danej chwili teoretycznej) jest problemem a nie naturalne odruchy czy pragnienia.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przestań mu jojczeć nad uchem i podejdź do tego jak facet. powiedz mu prosto z mostu, ale na spokojnie, bo widać ze emocjonalna inteligencja u niego nie jest zbyt wysoka. Postaw mu ultimatum i wyjaśnij że jest bardzo źle i albo tu i teraz zaczynacie coś z tym robić (cokolwiek), albo zawijasz mandżur i to koniec waszej przygody.

Jeśli on dalej będzie się staczał, a ty nie odejdziesz, to
  • Odpowiedz
nie jakoś bardzo z rozmiaru M jest na L, może pod XL

@kt13: no to jednak ok. 20 kg. Wiem, bo sam prze wiele lat miałem XL, regularną pracą nad sobą zszedłem nawet do M (no teraz znów dobiłem do XL ale znów próbuję coś robić i schudnąć)
Także jest nad czym pracować teraz, bo z większą masą zawsze dochodzi później choroba głowy. A raczej narasta, bo to zawsze zaczyna
  • Odpowiedz
@smallboobslover: nie oglądam telewizji, seriale tylko do zmywania i lubię jakieś kryminalne, jak większość bab, albo medyczne. Więc pewnie nie obejrzę. Reality show to zupełnie nie mój typ.
  • Odpowiedz