Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Problem natury sercowej. Poznałem dziewczynę, wszystko super, podobamy się sobie, ale ona jest wyższa i źle się z tym czuje. Dać szansę czy odpuścić? Ona 178 cm, ja 173cm. Co o tym myślicie?

#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim nigdy tego nie zaakceptujesz, moi rodzice są równego wzrostu i stary się zawsze gapił na niższe
Wysoka baba to podobna kastracja jak baba która zarabia więcej zawsze ja będziesz miał w głowie za wroga z którym się konkuruje bo będziesz ją miał za faceta na poziomie podświadomości
Ogólnie żeby nie ranić męskiego ego :
Baba powinna być nizsza
Mniej zarabiać
Nie daj Boże znać się na większej ilości rzeczy niż
  • Odpowiedz
@hertogjan

@mirko_anonim no to podobacie się sobie czy nie?

No bo facet może udawać że zaakceptuje że laska jest wyższa albo bogatsza ale później będzie leczył kompleksy przez zdrady żeby "odzyskać męskość "
No niestety baba powinna być chociaż te 8 cm mniejsza
Faceci też się znecaja nad grubszymi bo ich boli że ktoś ma bardziej d------e gabaryty niż oni
  • Odpowiedz
@hertogjan już nie mówiąc że taka laska nigdy nie będzie mogła założyć szpilek a jak założy to zrobi z niego kompletnego cwela
Moja madka nie ma ani jednej pary wysokich butów bo była tylko 2 cm mniejsza od ojca
  • Odpowiedz
Wysoka baba to podobna kastracja jak baba która zarabia więcej zawsze ja będziesz miał w głowie za wroga z którym się konkuruje bo będziesz ją miał za faceta na poziomie podświadomości

@Linnior88: to jest kwestia pewności siebie faceta, więc gdzie jak gdzie ale na wykopie będą ci klaskać uszami że świetnie piszesz, a piszesz przez pryzmat tego co widziałaś w domu.

Sam mam prawie 180, a miałem dwie partnerki 180+.
  • Odpowiedz
Zależy czy masz inne opcje. Jeśli ją odpuścisz i już żadnej nie będziesz nigdy miał to chyba byłoby szkoda, lepiej sobie przepracować ten kompleks wzrostu. A jak masz widoki na inne kobiety to co innego.
  • Odpowiedz