Aktywne Wpisy

Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz
Notakaprawda +8
Mental robaka. W komentarzach "To idźcie na trzy czwarte etatu hehe" albo "PRACA USZLAHETNIA!!!" Masakra. #polakicebulaki #polska #praca
źródło: 1000018067
Pobierz

Problem natury sercowej. Poznałem dziewczynę, wszystko super, podobamy się sobie, ale ona jest wyższa i źle się z tym czuje. Dać szansę czy odpuścić? Ona 178 cm, ja 173cm. Co o tym myślicie?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: czuje czy czuję?
Wysoka baba to podobna kastracja jak baba która zarabia więcej zawsze ja będziesz miał w głowie za wroga z którym się konkuruje bo będziesz ją miał za faceta na poziomie podświadomości
Ogólnie żeby nie ranić męskiego ego :
Baba powinna być nizsza
Mniej zarabiać
Nie daj Boże znać się na większej ilości rzeczy niż
No bo facet może udawać że zaakceptuje że laska jest wyższa albo bogatsza ale później będzie leczył kompleksy przez zdrady żeby "odzyskać męskość "
No niestety baba powinna być chociaż te 8 cm mniejsza
Faceci też się znecaja nad grubszymi bo ich boli że ktoś ma bardziej d------e gabaryty niż oni
Moja madka nie ma ani jednej pary wysokich butów bo była tylko 2 cm mniejsza od ojca
@Linnior88: to jest kwestia pewności siebie faceta, więc gdzie jak gdzie ale na wykopie będą ci klaskać uszami że świetnie piszesz, a piszesz przez pryzmat tego co widziałaś w domu.
Sam mam prawie 180, a miałem dwie partnerki 180+.
Ale skoro Ty się jej podobasz to w czym problem?