Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@menzwykop: Dokładnie. Naturalny rozwój. Można też pójść na skróty i zacząć od superaut mając bogatych rodziców czy jakiś biznes, ale na boga nie wciskać ludziom, że ten biznes to słuchawka w orange czy mała wypożyczalnia aut xD
  • Odpowiedz
  • 0
@DepresyjnyAndzej przecież on ma obecnie prawie 1mlm subskrypcji.
Przecież on ze samych wspolprac ma już pewnie od jakiegoś czasu kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie ktore sobie spokojnie inwestuje np. w wypożyczalnie.
Do tego kasa z TVN.
  • Odpowiedz
  • 0
@jedmar: Rozmawiając z gościem, który ma pewną markę którą promował u YT-berów to mówił, że taki m4k to chciał 60k za promocję. U mniejszych twórców to bym powiedział, że każda wzmianka w filmikach to może byc od kilkunastu do kilkudziesięciu k miesięcznie
  • Odpowiedz
  • 0
@cwlmod jeden post na insta u Influ ze średniej półki może być wart ponad 20k-30k.
A miloon subskrypcji to już jest dużo.
Także na spokojnie kickster zarabia dobre siano:)
  • Odpowiedz
@cwlmod kickster sobie nagrywał pod kocem opowiastki i heheszki dla gimnazjalistów które sobie przygotowywał przez tydzień czytając glupoty. W międzyczasie pracował na produkcji. Dzięki gimbazie go oglądającej rozwinął kanał, stał się coraz bardziej rozpoznawany, zyskał sponsorów i zaczęto go zapraszać na różne wydarzenia. Mogl rzucić etat i zająć się jutubem i otwieraniem wypożyczalni. Ogólnie zwykły spoko ziomek. Nie ma też niewiadomo jakiej wiedzy ale całkiem spoko się odnalazł. Nawet fajnie komentuje
  • Odpowiedz
@cwlmod: nie wiem co mnie bardziej przeraża.

To że ludzie nie widzą różnicy w karierze Kickstera i Buddy

Czy to że imbecyle wysyłają losy na jego loterie xD
  • Odpowiedz
  • 0
To że ludzie nie widzą różnicy w karierze Kickstera i Buddy

@Atreyu Zdecydowanie to. Loteria to loteria. Każdy może zagrać ¯\(ツ)/¯

Ja nie zagrałem, bo wejście było drogie, a i bałbym się dyskwalifikaci jakby wyszło, że jestem wykopkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cwlmod: dla mnie to KICKSTER powinien osiągnąć właśnie taki sukces by trafić z jego historią do KIN, no ale życie nie jest do końca sprawiedliwe ;))
  • Odpowiedz