Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kickster sobie nagrywał pod kocem opowiastki i heheszki dla gimnazjalistów które sobie przygotowywał przez tydzień czytając glupoty.

@janszy: Przy tym jego filmy z serii Motoznafca były pełne ciekawostek na temat danego modelu, przez co były ciekawe nawet dla kogoś, kto interesuje się motoryzacją i zna temat.
  • Odpowiedz
@cwlmod: Kickster też brał auta od Jose kolekcjonera, też walił te loterie, też miał wypożyczalnie aut, jeszcze nagrywał filmiki, gdy wszedł ten GAP, że samochód z wypożyczalni mu z------i, i rozbierali gdzieś w krzokach.Widać na jego filmikach boostrapowanie i druciarstwo. Ale przez to jest bardziej autentyczny. Taki dobry ziomek spod Torunia i tyle, ale też na jego filmach widać kiedy pruszkowscy zaczęli się interesować promowaniem wyścigów ulicznych ( ͡°
  • Odpowiedz
@cwlmod: Ty oglądałeś kiedyś kickstera czy tylko 10 lat temu jak robił tierlisty samochodów dla pryszczatych skuhwysynków doedukuj się może jeszcze niepousuwał wszystkiego. Napewno robił recenzje rolls royce'a jose kolekcjonera i współpracował z illigalem, oraz miał wypożyczalnie samochodów, robił loterie np. swojego mustanga losował. Oraz miał wypożyczalnie samochodów, z której kradli mu samochody. Zrób factcheck ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@barber-barberski: Ja wiem co robił kickster i po prostu śmieję się z tych mongolskich teorii jakie tutaj wypisujesz xD

Porównywać uczciwego kickstera to kombinatora buddy - no no ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To jeszcze powiedz ofiarom Majtczaka, że zginęli bo ścigali się z nim, a przecież według ciebie sama chwilowa jazda/współpraca z patusem to to samo jak bycie wspólnikiem xD
  • Odpowiedz
@cwlmod: Nie wiem po czym zakładasz, że jest uczciwy? Skoro poleciał detailer kicksterem też mogą zainteresować się służby poprostu budda był na świeczniku, i śmiał się w twarz państwu teraz kickster ma 50k pod filmikami, a budda legiony fanów.
  • Odpowiedz
  • 0
@barber-barberski: Dlatego że nie pajacuje w lambo i nie mówi, że dorobił się na słuchawce xD

Ty weź usiądź i spróbuj uruchomić swój mózg, bo rzucasz tekstami, które mnie tylko rozśmieszają. Rozmawiałem z gościem, który kupował promocje u youtuberów. To jest zwykły biznes i youtuberzy promują co mogą żeby kasę dostać. Te średnio-udane kanały wyłapują po kilkadziesiąt tysięcy złotych, a ty mi tu wypisujesz, że kickster coś przeskrobał, choć omegę
  • Odpowiedz
@cwlmod: Dobra sklej tam dupe, bo większość zarzutów z tej strony budda777.cc można również zarzucić kicksterowi, a to tylko pokazuje, że kierowcy w Polsce to w większości debile, a ludzie tworzący dla nich kontent nie mają kręgosłupa moralnego. Ja wiem, że tam wszystko więcej kosztuje, ale bez przesady są rzeczy, które robić warto i te które się opłaca, to nie zawsze idzie w parze.
  • Odpowiedz