Aktywne Wpisy

mirko_anonim +23
✨️ Dlaczego nie mamy dzieci? Refleksje 39-latka Ⓘ
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny

olito +8
Niespełna 3 letnie opony wielosezonowe Vredestein Quatrac PRO. Odpadają lamele po całym obwodzie i szerokości. Tak ma być? Nalatane jakieś 40kkm. #motoryzacja #opony
źródło: temp_file6054963607098590251
Pobierz

źródło: 96m2zm
Pobierz@XanderPLXE: Pod warunkiem, że to on będzie realizował zadanie
@My5z0n: No właśnie, ale jak często pracujesz nad czymś, co dobrze znasz? Chyba tylko w firmach produktowych, gdzie ciągle psują się te same rzeczy, albo w jakichś crudowniach. A wyceniać trzeba też zupełnie nowe, nieznane tematy, czy nawet badawcze xd
Pomoc w jej rozumowaniu to 10 minutowe konsultacje, które wszystko wyjaśnią (a w rzeczywistości nic nie wyjaśnią na tym poziomie).
Czyli specjalista w dziedzinie, a taski estymować często muszą i juniorzy co ledwo robotę zaczynają albo ludzie w ogóle niezwiązani z procesem deweloperskim i możesz po komentarzach tutaj zobaczyć, że to dość powtarzający się problem.
Albo estymuj ile zajmie stworzenie całego projektu w nowej technologii, której nikt w firmie nie używa. bo zarząd sobie