Wpis z mikrobloga

@owsikalfred
Tak samo jak Amerykanie ładują kasę w baseball, który de facto tylko ich interesuje, albo kraje anglosaskie w rugby. To że dany sport jest popularny lokalnie ma świadczyć o konieczności jego likwidacji? XD
  • Odpowiedz
  • 10
@owsikalfred: Jeden z niewielu sportów w których jesteśmy w absolutnej topce światowej. Ale pewnie lepiej jest łoić kasę na pedałów biegających za balonem po boisku?
  • Odpowiedz
bootlegowa Myszka Miki w logo Falubazu xd

@KanJaweuDieZweite: czytałem kiedyś historię tego herbu i autor wypowiadał się, że o żadnej myszce miki nic nie wiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°) Że to były lata 60 (albo 70 już nie pamiętam), Disney nie był wtedy w Polsce tak popularny, a on narysował myszkę, która PO LATACH okazała się być podobna do tej z kreskówki XD Komedia.
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: żużel jest ogólnie chyba tylko popularny w miastach, gdzie są stadiony. Na żywo pewnie daje radę, ale do telewizji to się nie nadaje.
Co do F1 - są nudne wyścigi, nie wszystkie, ale są. Jest to głównie spowodowane tym, że wdrożono masę procedur bezpieczeństwa i mocno ten sport sprofesjonalizowano. Kiedyś zdarzały się kwiatki, że w Monako auto wpadało do morza, czy uderzało w przydrożne drzewo na Spa...
  • Odpowiedz
@Emdeka: nie porównuj rugby które jest 3/4 najpopularniejszym sportem na świecie do śmiesznego żużla @CostlyWay miasta budując nikomu nie potrzebne stadiony żużlowe patrz Toruń czy Lublin @kartofel nie mam żadnych kompleksów żużel nikogo nie interesuje @kochamzapachnapalmu żeby z tego coś kolwiek było a są tylko złamane kręgosłupy i wybite zęby
  • Odpowiedz
@dafto: na żywo też się nie nadaje. Jestem z Lublina, szagrowie, żona, teściowie i wszyscy z rodziny są p------i na punkcie zużla. Ja nie chodzę z nimi na te mecze. Wyscigi trwają po kilka chwil, przerwy między nimi po kilknascie minut a czasami dłużej. Nudzi mnie to w opór.
  • Odpowiedz
@owsikalfred: podobnie byśmy mogli powiedzieć o skokach narciarskich. Tak naprawdę jedyny sport który jest popularny na świecie i jesteśmy w nim dobrzy to siatkówka i czasami jakieś elementy lekkoatletyki
  • Odpowiedz
Znasz kogoś kto widział żużel?

@palladni: znam kilka osób z Zielonej Góry i wszyscy oni oglądają. Dziwią mi się, że kilka lat mieszkałem we Wrocławiu, a nie byłem nigdy na stadionie, bo oni byli tam kilka razy. Jeden nawet zaczął sponsorować jakiegoś zawodnika i dzięki temu jeździ na wyścigi po Europie jako VIP.
  • Odpowiedz
Ale taki żużel czy #fl co jeżdżą w kółko przez kilka godzin daj pan spokój

@Friz91: ja mam największą z tych co oglądają spoconych typów biegających 90 minut za kawałkiem napompowanej skórzanej szmaty xD
  • Odpowiedz
@owsikalfred z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że uważasz, że gdyby żużel był bardziej ceniony w innych krajach, to stałby się bardziej wartościowym sportem. Taka opinia może świadczyć o tym, że postrzegasz siebie z perspektywy innych osób. W związku z tym, że inni oceniają coś negatywnie, ty również tak czynisz, a to może być oznaką niskiej samooceny i kompleksów.

Nie martw się mireczku, pierdzielisz głupoty ale jesteś spoko gość. ( ͡º
  • Odpowiedz