Aktywne Wpisy

MonazoPL +41
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

źródło: FB_IMG_1717414570321
PobierzTak samo jak Amerykanie ładują kasę w baseball, który de facto tylko ich interesuje, albo kraje anglosaskie w rugby. To że dany sport jest popularny lokalnie ma świadczyć o konieczności jego likwidacji? XD
@KanJaweuDieZweite: czytałem kiedyś historię tego herbu i autor wypowiadał się, że o żadnej myszce miki nic nie wiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°) Że to były lata 60 (albo 70 już nie pamiętam), Disney nie był wtedy w Polsce tak popularny, a on narysował myszkę, która PO LATACH okazała się być podobna do tej z kreskówki XD Komedia.
Ależ musisz mieć niesamowite kompleksy.
Co do F1 - są nudne wyścigi, nie wszystkie, ale są. Jest to głównie spowodowane tym, że wdrożono masę procedur bezpieczeństwa i mocno ten sport sprofesjonalizowano. Kiedyś zdarzały się kwiatki, że w Monako auto wpadało do morza, czy uderzało w przydrożne drzewo na Spa...
@palladni: to bardzo proste. Ponieważ Polska ssie poza drobnymi wyjątkami ( tenis, siatka) w zasadzie każdej dyscyplinie uznawanej na swiecie to wymyslamy sobie takie niszowe gunwa (żużel, skoki narciarskie) gdzie jestesmy zwycięzcami bo tylko tym mozna sie pochwalić.
wwwwwrrrrr
@palladni: znam kilka osób z Zielonej Góry i wszyscy oni oglądają. Dziwią mi się, że kilka lat mieszkałem we Wrocławiu, a nie byłem nigdy na stadionie, bo oni byli tam kilka razy. Jeden nawet zaczął sponsorować jakiegoś zawodnika i dzięki temu jeździ na wyścigi po Europie jako VIP.
@Friz91: ja mam największą z tych co oglądają spoconych typów biegających 90 minut za kawałkiem napompowanej skórzanej szmaty xD
Nie martw się mireczku, pierdzielisz głupoty ale jesteś spoko gość. ( ͡º