Aktywne Wpisy
nowszyja +29
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +54
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

źródło: FB_IMG_1717414570321
Pobierz@owsikalfred: kto "ląduje" i ile tej kasy? sprecyzujesz? o porównanie z jakimś innym niszowym sportem typu siatkówka czy piłka ręczna nie muszę się dopraszać bo to oczywiste, że pokażesz?
Ale taki żużel czy #fl co jeżdżą w kółko przez kilka godzin daj pan spokój
Ekm
https://sport.interia.pl/zuzel/news-publiczne-pieniadze-ratuja-polskie-kluby,nId,6548832
https://jawnylublin.pl/zuzlowa-spolka-z-duzo-wiekszymi-przychodami-ile-z-naszych-kieszeni-dalismy-na-klub/
@wiedzminyo: takich intelektualistów którzy ogarniają skręt tylko w jedną stronę i zabrali im hamulce aby kierujący debile nie pomylili manetki gazu z hamowaniem
@owsikalfred: Tak, na pewno. Konie zamieniono na motocykle - reszta pozostaje bez zmian od tysięcy lat
@straszny_cham: napisał neuropek-bordo spamujący na patotagach, ha tfu xD Pompowany hajs na żużel, a talenty typu Kucharczyka muszą każdy grosz liczyć bo na wejście do F3 hajsu brak (tak samo jak brak jakiekolwiek sensowengo toru w Polsce)
@CostlyWay: we Wrocławiu to takie wały kręcą, że nawet mieszkania sobie sprzedają za bezcen za dotacje miejskie dla klubu xD