Wpis z mikrobloga

@owsikalfred: powiem tak, w telewizji nuda, na żywo są dużo większe emocje. I w przeciwieństwie do F1 widać przez większość czasu jak się ścigają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RHarryH: byłem 3 razy na żywo raz udało mi się zobaczyć remis drugi raz zabrali mnie znajomi na sektor uni Tarnów w meczu ze stalą Rzeszów i kazali dopingować Wisłę Krk. Więc wyszedłem a za 3 razem widziałem walkę o utrzymanie stali Rzeszów chyba z Gorzowem co było całkiem ciekawe ale i tak nudne
  • Odpowiedz
miasta budując nikomu nie potrzebne stadiony żużlowe patrz Toruń czy Lublin

@owsikalfred: a stadiony piłkarskie komu są potrzebne? przecież nie zapełniają się nawet do połowy i to na jakieś hitowe spotkania ekstraklasowe a są o wiele większe i droższe niż żużlowe. W Lublinie czy Toruniu bilet na zwykły żużlowy mecz ligowy trzeba kupować z wyprzedzeniem bo się wyprzedają. a taka Lechia Gdańsk dostaje od miasta co roku dotację większą niż
  • Odpowiedz
kto "ląduje" i ile tej kasy?

@CostlyWay: chociażby mieszkańcy Łodzi ufundowali stadion dla Orła Łódź za 50 milionów złotych decyzją samorządu. Właścicielem klubu jest Witold Skrzydlewski (możesz go kojarzyć z 'Łowców skór'), wiceprezydentem Łodzi w tym czasie była jego córka, Joanna Skrzydlewska. Niedawno pan Witold obraził się na prowadzenie klubu po tym jak kibice byli dla niego niemili i teraz zostaniemy z pustym stadionem za 50 milionów. No ale co
  • Odpowiedz
@elberet: Zapach etanolu i silnik robi wruuuum @CostlyWay a ty nie masz żadnego argumentu i jarasz się sportem który nikogo nie interesuje. Na szczęście jeszcze za naszego życia ten żużel umrze śmiercią naturalną i będziecie go oglądać w cyrku
  • Odpowiedz
Jaki wysyp ćwierćmóżdżków łącznie z autorem. A ogarniacie coś takiego, że jak kogoś interesuje coś to to robi i nie interesuje go wasza opinia i przepowiednie albo to czy waszym ulubionym zajęciem jest zamiatanie łupin cebuli w domu czy zbieraniem plusów za śmieszne obrazki.
  • Odpowiedz
Żużel to zakała polskiego sportu lądujemy od groma kasy na sport który interesuje tylko Polaków,

@owsikalfred: Opisz zakompleksionego polaczka w jednym zdaniu xD
Polacy śmiom śmieć mieć sport, który się podoba... szok i niedowierzanie... Polakom! Zakazać! Polacy mają mieć tylko sporty co się podobają zagranico!
  • Odpowiedz
@wiedzminyo: w zuzlu im czlowiek jest mniejszy i mniej wazy tym ma wieksze szanse na wygrana, bo kazdy zawodnik jezdzi na mtorach o tej samej mocy i rozmiarach. To sport dla debili ktorych eksccytuje jazda w kólko albo dla kurdupli 160cm ktorym imponują inne kurduple 160 cm ma malutkich motorkach xDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz