Wpis z mikrobloga

Macie jakiś pomysł albo macie jakieś miejscówki, gdzie mógłbym pojechać na 3 dni, zamknąć się i pracować bez żadnych przeszkadzajek?
W domu mam niby takie warunki, ale chce się odciąć totalnie i wejść w deepwork. Jako że chce takie coś zrobić w listopadzie to pracowałbym głównie popołudnia/wieczora, a z rana, żebym miał jakieś atrakcje typu przejść się gdzieś, oczyścić głowe, może jakaś sauna/basen/termy.

Jakieś pomysły?

Taguje #programista15k #programowanie bo projekt dotyczy #it

#pracbaza #kiciochpyta #rozwojosobistyznormikami
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vestige: Podziwiam, że jesteś w stanie się tak długo skupić. Nie jedź za granicę bo inne otoczenie może Cię odciągac, poszukaj domków na wynajem w Polsce na jakimś zadupiu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Boska_Klaudia: @kutmen2 nie, po prostu siedzi tu dużo programistów i pomyślałem że ktoś robił sobie takie krótkie tripy, żeby usiąść i coś zrobić i może ma jakieś tipy jak do tego podjeść. Albo zna jakieś miejscówki, gdzie mogę wynająć sobie jakiś domek przy którym są jakieś atrakcje.

Gdyby to było lato to bym tu nie pytał tylko pojechał gdzieś koło gór i sobie łaził z rana nie martwiąc się
  • Odpowiedz
  • 1
@Hauleth: no właśnie coś bliżej natury jakiś domek jak @szalonyprogrammer1188 byłby chyba git

@szalonyprogrammer1188 no czasami lubię sobie tak usiąść i pokodzić jak na takim hackathonie na przykłąd. Do tej pory starczało mi środowisko co mam w domu, ale z biegiem czasu jakoś trudniej się tak zebrać, dużo "rozpraszaczy". Pomyślałem więc żeby sobie samemu zrobić taki "hackaton" na odludzi z projektem który chciałem zrobić od jakiegoś czasu.
  • Odpowiedz
  • 1
@TurboDynamo: pochwalić chyba tym, że jestem leniwą bułą i nie mogę się zebrać na napisanie side projekciku sam z siebie w domu i chce się zamknąć w jakieś dziurze i się zmusić do kodowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: pochwalić chyba tym, że jestem leniwą bułą i nie mogę się zebrać na napisanie side projekciku sam z siebie w domu i chce się zamknąć w jakieś dziurze i się zmusić do kodowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@vestige: ty po prostu nie chcesz tego robić ¯\(ツ)/¯ Jakbyś chciał to byś pisał w domu. Jak nie masz chęci to na urlop idź.
  • Odpowiedz