Aktywne Wpisy

winsxspl 0
pytanie do samochodziarzy, jak wy robicie?
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierzjak zostawiacie auto?
- sam ręczny 16.2% (58)
- sam bieg 23.2% (83)
- ręczny + bieg 60.5% (216)

Eternit_z_azbestu +141

W domu mam niby takie warunki, ale chce się odciąć totalnie i wejść w deepwork. Jako że chce takie coś zrobić w listopadzie to pracowałbym głównie popołudnia/wieczora, a z rana, żebym miał jakieś atrakcje typu przejść się gdzieś, oczyścić głowe, może jakaś sauna/basen/termy.
Jakieś pomysły?
Taguje #programista15k #programowanie bo projekt dotyczy #it
#pracbaza #kiciochpyta #rozwojosobistyznormikami
Gdyby to było lato to bym tu nie pytał tylko pojechał gdzieś koło gór i sobie łaził z rana nie martwiąc się
@kutmen2: niby czym xD
@szalonyprogrammer1188 no czasami lubię sobie tak usiąść i pokodzić jak na takim hackathonie na przykłąd. Do tej pory starczało mi środowisko co mam w domu, ale z biegiem czasu jakoś trudniej się tak zebrać, dużo "rozpraszaczy". Pomyślałem więc żeby sobie samemu zrobić taki "hackaton" na odludzi z projektem który chciałem zrobić od jakiegoś czasu.
@vestige: ty po prostu nie chcesz tego robić ¯\(ツ)/¯ Jakbyś chciał to byś pisał w domu. Jak nie masz chęci to na urlop idź.