Aktywne Wpisy
Koledzy i koleżanki, polecicie jakąś gre FPP/TPP na 20-30h? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie jakiś sandbox typu RDR, CP2077, Days Gone, Bordery czy Far Cry... coś bardziej korytarzowego powiedzmy, w stylu Silent Hill nowego?
#gry
#gry
maku_21 +9
Czy są tu mirki które kompletnie nie znają się na naprawach auta i wszystko oddają do roboty mechanikom czy tylko ja jestem jakiś dziwny. Kompletnie się nie znam na motoryzacji pod względem napraw. Lubię samochody i ogólnie motoryzację ale nie znam się na takim grzebaniu przy furze. Niektórzy mi mówią że jeżdżenie z każdą najmniejszą p------ą do mechanika to głupota a ja po prostu wolę zapłacić ale mieć pewność że wszystko jest
#chatgpt #ai #openai #sztucznainteligencja #praca #pracbaza #programowanie #programista15k
@ZanZani: wszystko po polsku i radzi sobie ze 100x lepiej niż chatgpt. Widać to dobrze jak każe mu się rymowany wierszyk/wersy piosenki wymyślić - czatgpt tego nie potrafi poza innym językiem niż angielski
Bo wielu nauczycieli myśli że ich przedmiot to pępek świata
@ZanZani: Ale to już się dzieje. Autorzy już od jakiegoś czasu wspomagają się takimi narzędziami - i nie chodzi tu tylko o ludzi nastawionych na szybką kasę, którzy co najwyżej lekko poprawiają całe rozdziały kreowane w generatorach i od
@Grash-Varrag-Arushat O kurde, wpisałem tę samą komendę opisu sceny do Claude i jestem jeszcze w większym szoku, bo gładkość tekstu naprawdę czuć, wypluł dużo lepszą scenę niż ChatGPT, a to przecież darmowa wersja :O
Przez API AWS tego używasz? Czy przez jakieś np. anthropic.com?
@enron: zajebisty przykład pustosłowia przedstawiony jako "jakościowy tekst".
Jarać się tym mogą jedynie studenci humanistyczni gdzie mają określone minimalną ilość słów aby mieć pracę zaliczoną
@koral: Pewnie, hodujmy debili co później nie potrafią prostego mnożenia/dzielenia pisemnego ¯\(ツ)/¯
@ZanZani: a co dopiero jak rozbudowany dobrze napisany i konkretny prompt mu wyślesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja korzystam z wersji za 20 ojro, darmowa ma tak niskie limity że żadna to zabawa.
@ZanZani: tylko co z tego, skoro można łatwo zweryfikować czy tekst jest stworzony przez człowieka czy przez AI i np takiego wygenerowanego tekstu nie mozna wykorzystać w wielu zastosowaniach
Np. do generowania grafiki bez cenzury to czego używacie? Tak samo z tekstem. Patrzę te copiloty, Leo i tak średniawo wyglada. Trochę korzystałem z midjourney, nawet kurs dla grafików z ai sobie zrobiłem - ciekawe, choć i tak wymaga sporej obróbki później. Ciekawe czy połączony Seriff (pakiet graficzny affinity) z Canvą wdrożą narzędzia Ai do programów graficznych,