Aktywne Wpisy

niepisowski +389
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz
lubie-sernik +15
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

Zresztą Koroluk jest zwolennikiem publicznej masturbacji, a nagle przeszkadza mu, że ktoś w przeciwienstwie do niego uważa, że biologią jest ważniejsza od gender studies xD
Hurr durr, jak ktoś chce onanizowac się w miejscach publicznych, niech to robi, prawactwo zagląda innym do łóżka w autobusie, hurr durr xD
źródło: 8636aed6eff215efea706a88d8015270748962f17dff95a3adfe6bd9256c7409
PobierzMoże nie wiesz, że jesteś kobietą i jesteś tego nieświadom? Jak częste są takie przypadki? 0,01% społeczeństwa ma takie zaburzenia? Chyba nie twierdzisz,, że trzeba zmienić kryterium pasujące do 99,99% ludzi, by w zamian dać kryterium które decyduje o płci zdecydowanej mniejszosci?
Dodatkowo płeć to nie taka prosta sprawa... W stylu "hle hle masz tzipe to baba z ciebie"
👇
@Hrjk Tak jest "masa" chorób - dotyczy mniej więcej jednej osoby na 10 tys. Poza tym to choroby, a nie nowe płcie jak ostatnio twierdzi tranzystorowa propaganda.
Lewicowy zbrodniarz w tvp, bo Tusk chciał zdobyć głosy lewakow, to dopiero jest żenujące, zwłaszcza jak w tym samym czasie niewinny człowiek spędził w areszcie 40 miesięcy, bo pochodził że środowiska z którym premier miał zatargi, ale
@Roger_Casement: mogę prosić dowód?
Ot prosta sprawa. Ani biologii nikt nie
@BoskiPrototyp: możesz przybliżyć temat, proszę?
Niech Begowski sobie udaje, że
Taki argument od konfederaty, śmiechu warte.