Wpis z mikrobloga

@Roger_Casement: To sa ci co innym do łóżka nie zaglądają. Zajaczkowska jest najlepszym przykladem patusiary ktorej przeszkadza chlop przebrany za babę ale nie przeszkadza jej ze wlasne dziecko nie wie kto jest jego ojcem XD taka byla impreza ze niech sie cieszy ze nie szczeka.
  • Odpowiedz
  • 6
@Roger_Casement ale ja Ciebie pytam. Bo może nie mówili tego na biologii w gimnazjum, ale jest masa ciekawych chorób genetycznych, których ludzie często nie są nawet świadomi. Np. mają geny (które tak często określa się jako absolutny wskaźnik plci) XY i narządy kobiece - syndrom Sweyera.
  • Odpowiedz
@BoskiPrototyp: Fakty biologiczne to "zaglądanie do łóżka"?

Zresztą Koroluk jest zwolennikiem publicznej masturbacji, a nagle przeszkadza mu, że ktoś w przeciwienstwie do niego uważa, że biologią jest ważniejsza od gender studies xD

Hurr durr, jak ktoś chce onanizowac się w miejscach publicznych, niech to robi, prawactwo zagląda innym do łóżka w autobusie, hurr durr xD
Roger_Casement - @BoskiPrototyp: Fakty biologiczne to "zaglądanie do łóżka"?

Zresztą...

źródło: 8636aed6eff215efea706a88d8015270748962f17dff95a3adfe6bd9256c7409

Pobierz
  • Odpowiedz
@Hrjk: To udowodnij, że Begowski to miał, skoro twierdzisz, że zawsze był kobieta, to spokojnie to udowodnisz ¯\(ツ)/¯

Może nie wiesz, że jesteś kobietą i jesteś tego nieświadom? Jak częste są takie przypadki? 0,01% społeczeństwa ma takie zaburzenia? Chyba nie twierdzisz,, że trzeba zmienić kryterium pasujące do 99,99% ludzi, by w zamian dać kryterium które decyduje o płci zdecydowanej mniejszosci?
  • Odpowiedz
@Roger_Casement: mi nie przeszkadza chlop przebrany za babę, moge sobie z niego robic podsmiech.ujki ale nie będę robil tego publicznie bo mam to w dup.ie. Natomias robienie sobie na tym elektoratu to żenujący sposób zdobywania głosów, w stylu slynnego juz "batożenia gejów".
Dodatkowo płeć to nie taka prosta sprawa... W stylu "hle hle masz tzipe to baba z ciebie"
👇
BoskiPrototyp - @Roger_Casement: mi nie przeszkadza chlop przebrany za babę, moge sob...
  • Odpowiedz
jest masa ciekawych chorób genetycznych, których ludzie często nie są nawet świadomi

@Hrjk Tak jest "masa" chorób - dotyczy mniej więcej jednej osoby na 10 tys. Poza tym to choroby, a nie nowe płcie jak ostatnio twierdzi tranzystorowa propaganda.
  • Odpowiedz
@BoskiPrototyp: Zabawne, że sekciarze Koroluka nie mają problemu jak lewicowy prorosyjski zbrodniarz mordujący ludzi, zamiast być więzieniu, był zapraszany do TVP, ale już wskazywanie na fakty biologiczne to patologia i żenujący populizm xD

Lewicowy zbrodniarz w tvp, bo Tusk chciał zdobyć głosy lewakow, to dopiero jest żenujące, zwłaszcza jak w tym samym czasie niewinny człowiek spędził w areszcie 40 miesięcy, bo pochodził że środowiska z którym premier miał zatargi, ale
Roger_Casement - @BoskiPrototyp: Zabawne, że sekciarze Koroluka nie mają problemu jak...
  • Odpowiedz
  • 10
@Roger_Casement: Jedyne co robi to twierdzi, że ktoś kto czuje się kobietą i jest tak nazywany, a biologicznie jest zdrowym meżczyzną, to może faktycznie zapłodnić inną kobietę. Biologicznie się zgadza, tylko skoro typ się określa jako kobieta, tak się czuje, to nie nazywa go psychicznie chorym jak ty byś to zrobił, a szanuje to co ta osoba mówi, skoro nikomu nie robi krzywdy.

Ot prosta sprawa. Ani biologii nikt nie
  • Odpowiedz
Zajaczkowska jest najlepszym przykladem patusiary ktorej przeszkadza chlop przebrany za babę ale nie przeszkadza jej ze wlasne dziecko nie wie kto jest jego ojcem XD taka byla impreza ze niech sie cieszy ze nie szczeka.

@BoskiPrototyp: możesz przybliżyć temat, proszę?
  • Odpowiedz
@Hrjk: Lekarze przy urodzeniu Krzysztofa, wskazali, że to jest chłopiec (mezczyzna), jak negujesz ich stanowisko i twierdzisz, że Begowski jest kobietą, to udowodnij swoje racje, bo na razie krytykujesz tych lekarzy argumentując "bo ja wiem lepiej, że to jest kobieta"... Czy Begowski ma jajniki i chromosomy XX? Bo wskazujesz na jakąś zdecydowana mniejszość z syndromem Sweyera, próbując obalić fakty, które tyczą zdecydowanie większej części społeczeństwa.

Niech Begowski sobie udaje, że
  • Odpowiedz