Aktywne Wpisy

mug3n +3
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop
źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Klotrimazol +53
Prawda jest taka, że gdyby gonciarzowi nie nacisnęły na odcisk to dalej by był w tej bandzie ćpunów, prostytutek, lewaków, feministek, p0lek, k0biet i dalej by gardził facetami, którzy byli j3bani przez p0lki, i nacpany klaskałby uszami do przemówień odklejonych naćpanych prostytutek.
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz

@Roger_Casement: znowu... Wy sie zainteresujcie cuckiem Bosakiem i jego mmmf free... Za parę lat moze dowiemy sie czy jedno z dzieci krzysia nie jest bardziej podobne do tego pana👇
źródło: z28054773AMP,Tymoteusz-Zych--byly-wiceprezes-Ordo-Iuris
PobierzAle dobrze, że się odezwałeś, daj paragraf z konstytucji zezwalajacy prorosyjskim lewicowcom na mordowanie przeciwników komunizmu.
Skoro Ty sam nie kryjesz sie z tym, że za rządów Tuska, Jaruzelski był w tvp, to z pewnością dasz ten paragraf, bo przecież wtedy była praworządność I demokracja, a jakoś nie umiem znaleźć prawa, wedle którego ruska lewica mogła bezkarnie zabijać przeciwników
ale to są stany patologiczne i wcale nie oznaczają że "ilość nóg u człowieka to spektrum"
@Roger_Casement: przeciez dokladnie ci wielcy znawcy biologii na poziomie 13 latka dopiero co sie zesrali na olimpiadzie bo baba wygladała jak facet XDDDD
@Roger_Casement: wy to ogólnie wszystko znacie na poziomie 13 latka, wszystko takie proste czarno białe bez żadnych szarości
Gdyby Zajączkowska śmiala się z bicia małego dziecka, to wtedy byłaby demokrata jak Tusk, ale zna fakty biologiczne i nie nazywa mężczyzny kobieta, więc dla lewactwa jest wrogiem nr 1 xD
Skoro w przypadku tego, jak tuskowe tvp zaprosilo Jaruzelskiego jesteście za wolnością słowa, to czemu już nie w przypadku Zajaczkowskiej? Co jak co, ale myślę, że
@justkilling: 3% dzieci w wieku 13-18 lat identyfikują się jako trans w stanie Nowy Jork. Chcesz mi powiedzieć że te 3% to są te rzadkie przypadki odcieni szarości, gdzie osoba urodziła się z siurkiem i dziurką jednocześnie? Czy negujesz że wpływ kultury gender doprowadził do wzrostu odsetka dzieci trans w NY?
Źródło: https://williamsinstitute.law.ucla.edu/publications/trans-adults-united-states/
Przytaczanie faktów biologicznych to ranienie niewinnej osoby? Szkoda, że jak w tvppo Jaruzelski mordujący Polaków, był witany z honorami, to wtedy koroluk jakoś nie krytykowal tak Jaruzelskiego jak teraz Zajączkowska... Tylko skrajna lewica wtedy broniła wystąpienia Jaruzelskiego, uczucia przeciwników skrajnej lewicy widocznie
@BoskiPrototyp: Skąd taka informacja?
@BoskiPrototyp: zastanawia mnie czym się kierowales jak stwierdziłeś, że te dwie sytuacje należy ze sobą porównać xD
@BoskiPrototyp: Ale przecież Trans to nie jest zaglądanie do łóżka. Lol. Serio czytam te komentarze i nie ogarniam dlaczego niektórym nie chce się chwilę pomyśleć nad tym co piszą.
Zmiana płci nie jest już tylko sprawą łóżkową. To problem społeczny i prawny oraz pole do nadużyć.
Widziałem ostatnio świetny przykład dla takich fanów nauki jak Ty.
Czy pomidor to owoc czy warzywo? Tak z naukowego punktu widzenia? No okazuje się że to problematyczne pytanie. Bo można powiedzieć że oczywiście owoc, bo ma nasiona w środku. No tak, ale z punktu wyjścia widzenia np dietetyki to to już bardziej warzywo, a to też nauka. Patrząc z punktu widzenia technologii żywności to