Aktywne Wpisy

hacerking +232
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć

Piotrek7231 +67
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
źródło: GZisKX_WoA4Z8uH
PobierzOcena
- 1 49.5% (415)
- 2 5.0% (42)
- 3 3.8% (32)
- 4 4.8% (40)
- 5 36.9% (310)

Niby Koroluk udaje fana nauki, ale wystarczy, że ktoś zna biologię na poziomie 13-latka, to wtedy jest już wrogiem "liberałów" bo dla nich gender studies to prawdziwsza nauka niż biologia ¯\(ツ)/¯
#bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #konfederacja #polityka
@Roger_Casement: no właśnie na tym etapie się zatrzymali konserwatysci. Rzeczywistość jest trochę bardziej skomplikowana.
To tak jak w tej paście o matematyce. Konserwa będzie krzyczeć, że równanie kwadratowe nie ma rozwiązania, kiedy delta jest ujemna, a liczby zespolone nazwie "ideologią liczb zespolonych".
źródło: hq720
Pobierz@Roger_Casement: K---a Jaruzelski w temacie płci niczym hiszpańska inkwizycja xDD
@Roger_Casement: przecież ty nawet nie znasz na tym poziomie
Ewa Kłobukowska, była polska biegaczka, w 1967 zrobiono jej test na konfigurację chromosomów, według którego powinna być uznana za faceta
genetycy już wtedy mówili że te testy są nie miarodajne, i oóglnie stosowanie wiedzy na poziomie 13latka to nie tędy droga
w 1968 urodziła syna
turlaj dropsa
@Roger_Casement: Czy ty starasz się wytłumaczyć czym jest reguła i statystyka komuś, kto nie rozumie czym się baba od chłopa różni?
@neonn:
problem w tym, ze dymorfizm plciowy to nie kategoria narzucona sobie przez spoleczenstwo
Do tego podchodząc wyłącznie naukowo, pomijając kontekst społeczny, płeć też nie jest prostym i ewidentnym konceptem - inaczej definiowana jest płeć genowa, inaczej płeć chromosomowa a inaczej biologiczna etc.
To, że sukienka jest subiektywnie uznawana za czesc kobiecego stroju a kolor rozowy jest kojarzony z preferencjami plci żenskiej nie oznacza, ze ktos kto zalozy sukienke albo lubi rozowy jest kobieta.
Podzial na kobiety i mezczyzn nadal wynika bezposrednio z dymorfizmu plciowego.