Aktywne Wpisy

damianooo8 +377
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wynoszony +56
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
źródło: Screenshot 2024-10-23 at 10.01.46
PobierzCzy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.3% (846)
- Nie 50.7% (871)

Niby Koroluk udaje fana nauki, ale wystarczy, że ktoś zna biologię na poziomie 13-latka, to wtedy jest już wrogiem "liberałów" bo dla nich gender studies to prawdziwsza nauka niż biologia ¯\(ツ)/¯
#bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #konfederacja #polityka
Zresztą Koroluk jest zwolennikiem publicznej masturbacji, a nagle przeszkadza mu, że ktoś w przeciwienstwie do niego uważa, że biologią jest ważniejsza od gender studies xD
Hurr durr, jak ktoś chce onanizowac się w miejscach publicznych, niech to robi, prawactwo zagląda innym do łóżka w autobusie, hurr durr xD
źródło: 8636aed6eff215efea706a88d8015270748962f17dff95a3adfe6bd9256c7409
PobierzMoże nie wiesz, że jesteś kobietą i jesteś tego nieświadom? Jak częste są takie przypadki? 0,01% społeczeństwa ma takie zaburzenia? Chyba nie twierdzisz,, że trzeba zmienić kryterium pasujące do 99,99% ludzi, by w zamian dać kryterium które decyduje o płci zdecydowanej mniejszosci?
Dodatkowo płeć to nie taka prosta sprawa... W stylu "hle hle masz tzipe to baba z ciebie"
👇
@Hrjk Tak jest "masa" chorób - dotyczy mniej więcej jednej osoby na 10 tys. Poza tym to choroby, a nie nowe płcie jak ostatnio twierdzi tranzystorowa propaganda.
Nikt nie wie ile osob ma takie zaburzenie, bo do tej pory społeczeństwo nie miało sposobów by je łatwo diagnozować, a same osoby oraz ich rodziny miały wiele powodów by to ukrywac, podobnie jak
Lewicowy zbrodniarz w tvp, bo Tusk chciał zdobyć głosy lewakow, to dopiero jest żenujące, zwłaszcza jak w tym samym czasie niewinny człowiek spędził w areszcie 40 miesięcy, bo pochodził że środowiska z którym premier miał zatargi, ale
@Roger_Casement: mogę prosić dowód?
Ot prosta sprawa. Ani biologii nikt nie podważa, ani nikt nikogo nie obraża. Wydaje mi się, że to jest normalność.
Dalej; kwestia płci i tego co określa kogoś jako kobietę nawet biologicznie nie jest oczywista. Już tu kiedyś w kontekście igrzysk olimpijski wykopki dały popis twierdząc, że chromosomy określają płeć. Tymczasem Zespół Sawyera i inne choroby mogą to obalić. Co zatem dalej? P---s czy jego brak? Guevedoces przychodzą na przykład jako ciekawostka. Może kwestia kulturowa? Ale kultury się róznią, samoańskie Faʻafafine na
@BoskiPrototyp: możesz przybliżyć temat, proszę?
Niech Begowski sobie udaje, że
Taki argument od konfederaty, śmiechu warte.