@mirko_anonim: Smutne. Budowała po prostu "zaplecze socjalne" dla swojej potrzeby macierzyństwa, ale w głowie ciągle ten jeden alvaro co zawrócił w głowie. Błąd popełniłeś biorąc taką co ma FWB za sobą, kobieta w taką relację wchodzi zawsze z nastawieniem na romantyczne zakończenie, facet traktuje to jak walenia konia cipą
@mirko_anonim Ale w sumie na co liczyłeś wiążąc się z wycieruchem po FWB/ONS? Żeby w to się bawić to trzeba naprawdę mieć niskie poczucie własnej wartości i być zaburzonym, normalni ludzie budują trwałe związki.
bro plz rozejrzyj się w około - większość typków jest dosłownie z pierwszą (max 3) kobietą która nie uciekła na drzewo i nie ma absolutnie żadnej innej "opcji w zapasie"
daj tym wszystkim przeciętniakom w związku realnie ładną laskę zainteresowaną, chętną i gotową co im spamuje DM na insta i sam zobaczysz jak wiele jest warta ta ich "wierność" co wynika tylko z tego że nikt hot nie jest nimi zainteresowany ^^
rozważny-twórca-35: Mi jedna wyznawała miłość, a ruchała sie przez kilka miesiecy z innymi na początku, one jak mówią o lojalności wierności to zwykle faceci mają to robić, a nie je bedzie to dotyczyć tzw ty nie mozesz, a ona moze xD
@mirko_anonim: Nie, to Ty jesteś bardzo naiwny - bo uważasz, że każdy kto jest w związku to jest w nim bo ma bagaż doświadczeń, wie czego chce i z 1000 opcji wybrał sobie tą najwłaściwszą.
bro plz rozejrzyj się w około - większość typków jest dosłownie z pierwszą (max 3) kobietą która nie uciekła na drzewo i nie ma absolutnie żadnej innej "opcji w zapasie"
@mirko_anonim zdradziła cię jakąś karyna NIE BIERZCIE SLUBOW, laska wysyła ci na początku znajomości nudle, miała relacje FWB mówiła że to tylko "kolega " no co mogło pójść nie tak hmmmm no kurcze nie wiem Laska od początku pokazała że jest szonem a ty odradzasz małżeństwa każdemu bo masz kiepski gust do kobiet xD Ślub można wziąć ale nie z wycieruchem po fwb Trochę jakbyś wziął ślub z darmową prosta tutka
@mirko_anonim: abstrahując od tej historii to tutaj poruszasz właśnie ważny temat - temat tak zwanych NIEDOMKNIĘTYCH FURTEK
to jest mocno słaba kwestia, bo realnie jesteś z kimś w związku, wielkie wyznania, wyjazdy, spania a jednocześnie piszesz sobie z inną laską / typem xd?
jakaś schizofrenia to jest, przecież mnie realnie jak byłem w związku z laską inne typiary nic a nic nie interesowały - nawet bym czasu na to nie miał, ochoty,
@mirko_anonim: ależ oczywiście Panie Alfa życzę powodzenia w związku z laską która ma np. rozbudowane konto w socialach - przecież nawet jak jesteś top z wyglądu czy z zasobności portfela to taka laska zawsze się może wypiąć na ciebie jak jej coś nie przypasuje bo dosłownie CAŁY CZAS jest atakowana jakimiś zaczepkami, zaproszeniami itd.
to jest tak samo jakbyś Ty miał super robotę dobrze płatną ale bo chwila byś miał
@mirko_anonim: ani ślubów nie warto brać ani dzieci robić z ludźmi których się nie zna. Natomiast z mojego anegdotycznego doświadczenia wynika że im bardziej ludzie mają skłonności do "tradycyjnych wartości" jakkolwiek je rozumiemy, tym bardziej lubią że żenić i dziecić z nieznajomymi.
@razdwatrzy55: jednemu pół roku wystarczy, drugiemu 5 lat będzie za mało, nie ma dwóch takich samych przypadków. W związek można wejść po 5 minutach znajomości ale ślub i dzieci to inna historia
A wpis wygląda na bejt który ma striggerować co głupszych wykopków do "hurr durr nie bierzcie takiej co była w FWB, tylko dziewice orleańskie"
@mirko_anonim Nie bardzo rozumiem, masz pretensje, że laska była w kimś zakochana przed tobą i trochę zdesperowana? Albo i nie, może się po prostu dobrze bawili?
Bo jakby z wpisu nie do końca wynika, czy ona z nim sypiała jak zaczynała relację w tobą, czy nie. Jeśli tak no to... Słabo. Jeśli nie, to nie wiem w zasadzie o co ci chodzi.
@mirko_anonim: jakbyś miał staroświecie poglądy to szona po fwb byś w ogóle nie brał pod uwagę
@mirko_anonim: bo będziemy musieli się rozwodzić lub łamać swoje zasady jak ty? Cóż, nie wszyscy są tacy jak ty.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
jestem w stanie sobie wyobrazić doskonale związek
Laska od początku pokazała że jest szonem a ty odradzasz małżeństwa każdemu bo masz kiepski gust do kobiet xD
Ślub można wziąć ale nie z wycieruchem po fwb
Trochę jakbyś wziął ślub z darmową prosta tutka
Od tego zacznijmy xDDD
to jest mocno słaba kwestia, bo realnie jesteś z kimś w związku, wielkie wyznania, wyjazdy, spania a jednocześnie piszesz sobie z inną laską / typem xd?
jakaś schizofrenia to jest, przecież mnie realnie jak byłem w związku z laską inne typiary nic a nic nie interesowały - nawet bym czasu na to nie miał, ochoty,
to jest tak samo jakbyś Ty miał super robotę dobrze płatną ale bo chwila byś miał
@mirko_anonim: ani ślubów nie warto brać ani dzieci robić z ludźmi których się nie zna.
Natomiast z mojego anegdotycznego doświadczenia wynika że im bardziej ludzie mają skłonności do "tradycyjnych wartości" jakkolwiek je rozumiemy, tym bardziej lubią że żenić i dziecić z nieznajomymi.
@razdwatrzy55: jednemu pół roku wystarczy, drugiemu 5 lat będzie za mało, nie ma dwóch takich samych przypadków.
W związek można wejść po 5 minutach znajomości ale ślub i dzieci to inna historia
A wpis wygląda na bejt który ma striggerować co głupszych wykopków do "hurr durr nie bierzcie takiej co była w FWB, tylko dziewice orleańskie"
Bo jakby z wpisu nie do końca wynika, czy ona z nim sypiała jak zaczynała relację w tobą, czy nie.
Jeśli tak no to... Słabo.
Jeśli nie, to nie wiem w zasadzie o co ci chodzi.