Porównanie, zdjęcia dzieli 13 miesięcy pracy i około 6kg.
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie: Niski (restday) 300B/30T/180WW Średni (treningowy) 300B/15T/440WW Wysoki (1x w tygodniu refeed) 300B/10T/800WW
Cardio malutko, 6x50min, kroków średnio 12k.
W dopingu żadnych zmian od dobrych kilku miesięcy, leci: 10iu gh, insa około treningowo, niecały gram testa w skali tygodnia, 700mg mastera w skali tygodnia i 140mg trenu w skali tygodnia.
Samopoczucie dobre, głód duży, duże też problemy ze snem, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo od 4 lat nie miałem z tym problemu.
Za 27 tygodni zadebiutuję w lidze pro, póki co dokończę redukcje i poświęcę jeszcze około 10-12 tygodni na budowanie masy mięśniowej.
Po lewej około 30% towaru więcej niż po prawej jak coś. :)
A w komentarzu i 9:00 pojawi się niespodzianka dla Was, dziękuję za wsparcie.
@Lewusx: Moim zdaniem taka rzeźba to już wynaturzenie takie samo jak otyłość. Co innego zdrowa sylwetka i delikatna rzeźba wytworzona naturalnie dająca funkcjonalną siłę a co innego dmuchanie się jak balonik na chemii tak właściwie bez potrzeby. Ani to zdrowe i bezpieczne dla organizmu ani wygodne czy przydatne na co dzień.
@Lewusx Ze zdjecia po prawej stronie widac, ze d-------s, jest elegancko. Kto byl na b----e ten wie, ze z b---y sie nie schodzi i rucha kolezanki. Dobrze wygladasz jesli to nie B8, ja mam problem z brzuchem bo w--------m wszystko jak leci na b----e. Aha, z broda lepiej wygladasz, elo.
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
Niski (restday) 300B/30T/180WW
Średni (treningowy) 300B/15T/440WW
Wysoki (1x w tygodniu refeed) 300B/10T/800WW
Cardio malutko, 6x50min, kroków średnio 12k.
W dopingu żadnych zmian od dobrych kilku miesięcy, leci:
10iu gh, insa około treningowo, niecały gram testa w skali tygodnia, 700mg mastera w skali tygodnia i 140mg trenu w skali tygodnia.
Samopoczucie dobre, głód duży, duże też problemy ze snem, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo od 4 lat nie miałem z tym problemu.
Za 27 tygodni zadebiutuję w lidze pro, póki co dokończę redukcje i poświęcę jeszcze około 10-12 tygodni na budowanie masy mięśniowej.
Po lewej około 30% towaru więcej niż po prawej jak coś. :)
A w komentarzu i 9:00 pojawi się niespodzianka dla Was, dziękuję za wsparcie.
#silownia
#dieta
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#sterydy
Moim zdaniem taka rzeźba to już wynaturzenie takie samo jak otyłość. Co innego zdrowa sylwetka i delikatna rzeźba wytworzona naturalnie dająca funkcjonalną siłę a co innego dmuchanie się jak balonik na chemii tak właściwie bez potrzeby. Ani to zdrowe i bezpieczne dla organizmu ani wygodne czy przydatne na co dzień.
Komentarz usunięty przez autora
Absolutnie obrzydliwe ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@smk666: Cioran dobrze opisał to zjawisko xD
"Powiedz mi, jaką dla siebie wybierasz ruinę, a powiem ci, kim jesteś. "