Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +574
Z nudów testuję różnicę między PB95 i PB98.
Hipoteza: Mimo, że paliwo 95 jest odpowiednie do tego silnika to sprawdzam, czy benzyna 98 bez dodatków etanolu jest bardziej kaloryczna a przez to czy daje więcej energii za mniej litrów.
Obiekt testowy: Honda Civic 1.3 z układem hybrydowym IMA
Warunki testów: Ni c---a nie obiektywne ( ͡º ͜ʖ͡º) Do pracy, na zakupy, czasami
Hipoteza: Mimo, że paliwo 95 jest odpowiednie do tego silnika to sprawdzam, czy benzyna 98 bez dodatków etanolu jest bardziej kaloryczna a przez to czy daje więcej energii za mniej litrów.
Obiekt testowy: Honda Civic 1.3 z układem hybrydowym IMA
Warunki testów: Ni c---a nie obiektywne ( ͡º ͜ʖ͡º) Do pracy, na zakupy, czasami
źródło: image
Pobierz
Zopyross +119
Nikt mi nie wmówi, że 50 metrów to coś więcej, niż przestronna kawalerka. Nie da rady przebywać na takim metrażu w np 3 osoby i nie zwariować. Gdzie przyjąć gości? gdzie wypocząć po kołchozie? gdzie przenocować rodziców? gdzie wyprawić czyjeś urodziny? jeśli jeden pokój jest dla dziecka to tobie i żonie zostaje 18 metrowy salon - na spanie, osobiste rzeczy, szafy, półki, suszarkę na ubrania itp itd, przecież to koszmar. Nie dziwię
źródło: msz
Pobierz

Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
Niski (restday) 300B/30T/180WW
Średni (treningowy) 300B/15T/440WW
Wysoki (1x w tygodniu refeed) 300B/10T/800WW
Cardio malutko, 6x50min, kroków średnio 12k.
W dopingu żadnych zmian od dobrych kilku miesięcy, leci:
10iu gh, insa około treningowo, niecały gram testa w skali tygodnia, 700mg mastera w skali tygodnia i 140mg trenu w skali tygodnia.
Samopoczucie dobre, głód duży, duże też problemy ze snem, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo od 4 lat nie miałem z tym problemu.
Za 27 tygodni zadebiutuję w lidze pro, póki co dokończę redukcje i poświęcę jeszcze około 10-12 tygodni na budowanie masy mięśniowej.
Po lewej około 30% towaru więcej niż po prawej jak coś. :)
A w komentarzu i 9:00 pojawi się niespodzianka dla Was, dziękuję za wsparcie.
#silownia
#dieta
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#sterydy
źródło: 70526E57-5E4F-40F8-99D8-0BFF5137A8D0
Pobierz@Lewusx: A jakie to ma znaczenie? Jedno i drugie to oszpecanie się.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zgrywajac_twardziela:
Nie, moją żonę brzydzą tacy. Zdrowo to wygląda ten gościu "po" i takiemu to zazdroszczę. Dla mnie mięśnie są warte tyle ile są w stanie dać korzyści - fajnie jak łatwiej jest podnieść coś ciężkiego czy sprawnie wspiąć się na jakąś wysokość i tyle. Organizm sam wie ile mięśni potrzebuje do zabezpieczenia potrzeb życiowych a pompowanie się sterydami aby wyglądać
źródło: ariel-bony-to-beastly-ectomorph-trasnformation-bulking-leangains
PobierzZrobienie ust, to godzina, a zrobienie baloników, to 11 lat w----------a sterydów.
Dokładnie to samo.
źródło: obraz_2024-10-08_110641789
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora