Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy na FB Randki rzeczywiście jest tak kiepsko? Mam konto od jakiegoś miesiąca, polubiłem dziesiątki normalnych dziewczyn z Warszawy i żadnego matcha. Oczywiście normalne nie mam na myśli Julek czy Ukrainek 10 na 10.
Sam nie jestem chadem, ale nie jestem też brzydki, czy to it's over dla chłopa??? :(

#tinder #podrywajzwykopem #zwiazki #warszawa #facebookrandki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ja we Wrocku mam matche i laski dużo chętniej odpisują niż na tindeshicie, z jedną się spotkałem, z drugą się spotykam. Mam wrażenie, że można tam znaleźć pannę, która nigdy na Tinderze konta nie miała. Choć oczywiście większość ma tu i tu i z takimi trzeba ostrożnie, takim najlepiej od razu proponować spotkanie, bo jak nie ty, to innego sobie na weekend znajdzie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja używam od tygodnia, narazie mam ze 12 matchy, nie bardzo nic z tego wychodzi, kobiety tam nie potrafią utrzymać rozmowy. mieszkam na wypizdowie z daleka od miasta woj., nie traktuje tego poważnie, szukam możliwości na poznanie IRL
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a ja mam dużo bardziej pozytywne doświadczenia z fb randki, przede wszystkim - apka jest bardziej przyjazna dla użytkownika, ktoś cię polubi - od razu widzisz kto, żadnych zakupów premium nie trzeba, nie ma żadnych ograniczeń, poznałem 2 fajne dziewczyny z któymi się spotkałem, i imo uważam że osoby na fb są jakieś bardziej normalne. Jakby z innego sortu - niestety, bardzo mało osób ma tam konto, mieszkam w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zalozylem tam wczoraj konto i poki co dostalem 1 lajka ale laska 3/10 wiec poki co ignoruje, ja sam jestem niezbyt przystojny, wiec i tak sie zdziwilem, bo sam jeszcze lajkow nie probowalem nikomu dawac, mieszkam w malej miejscowosci, ale dosc blisko wiekszych miast (aglomeracja slaska), zobaczymy co bedzie dalej
  • Odpowiedz