Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +5
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 69.0% (823)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 31.0% (369)
hyperlink +20

na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
źródło: image
Pobierztak to jest najtańszy v8 ale i tak smuteczek bo parę lat temu kosztował 200k a teraz już 300k ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bmw 7 no to juz bylby problem finansowy u nich
No i dzięki temu że nie fokusowałem się stricte na pieniądzach… robię coś co chciałem robić i dzięki
źródło: images
Pobierz@macan: 2.3 ecoboost ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@macan: sam sobie odpowiedziales - bo to najtansze v8 na rynku. w dodatku w coupe. fajnie wyglada, fajnie brzmi. sam bym sobie kupil gdybym mial pieniadze xD
@macan: Sam sobie odpowiedziałeś( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na fotce stoi prawilne 5.0
@Vetinari: bo kiedyś jakoś mogły kosztować 200, ale teraz to uuu panie Areczku 50% więcej bo eeeee bo tak :)
no ale teraz fabia kosztuje 100k, to mustang za 200k to byłoby trochę dziwne lol
a jeszcze wyżej mamy ludzi jak Musk czy łysy grzyb Bezos którzy coś tam walczą z podbojem kosmosu. Jakiś Cameron który podbija dna oceanów. Gates który walczy z chorobami jak malaria. Mark Cuban