Aktywne Wpisy

adisoniusz +410
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

kukold +107
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

źródło: temp_file1538802506700500601
Pobierz@straszny_cham: jest to sarkazm lvl expert, ale myślę, że zasłużony, bo jak można, będąc poważną osobą publiczną, rozpowszechniać takie sensacje bez cienia dowodu? Parlamentarna opozycja również jest twarzą państwa.
Zgadza się ale tylko trochę. Bo każdy normalny człowiek wiedział, że ona jest w szoku a jej informacje są mocno nafaszrowane emocjami. Nie przeszkadzało to jednak politykom PIS i ich wyznawcom pisać o tych setkach ofiar czy zaginionych
@Olek3366: Dziwnym trafem tym "chorym krajem" są zawsze politycy jedynej merytorycznej opozycji w kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file2299407711301313394
Pobierz@badreligion66: jak ktoś w 2024 dalej nie potrafi sam ocenić przeczytanych wysrywów w socialach to niech sobie panikuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niektórzy całkiem stracili zdolności samodzielnego myślenia.
Wiadomo, że takie info na gorąco bierze się z przymrużeniem oka, bo zawsze są przesadzone