@badreligion66 akurat o setkach zaginionych mówiła radna Stronia Śląskiego która była roztrzęsiona wiesz zwykły cywil tak szczerze i sam akurat podchodziłem z dystansem do tego info a że to poleciało dalej cóż
@badreligion66 jeśli jest grzany temat to większość nie sprawdza źródła tylko podaje dalej w sumie era Twittera pokazuje że liczy się szybkie RT lub wpis i w sumie to jest obojętne czy to polityk czy jakaś Grażynka
@badreligion66 tu masz tylko przykład z powodzią a przez lata różni politycy z różnych opcji łykali fejki ile wejdzie z resztą wystarczy taki Dudu który sobie dyskutował z leśnym ruchadełkiem na twiterze xd
Może i facet ma rację za to nie lubię takich wpisów bo brzmią oszołomsko
@straszny_cham: jest to sarkazm lvl expert, ale myślę, że zasłużony, bo jak można, będąc poważną osobą publiczną, rozpowszechniać takie sensacje bez cienia dowodu? Parlamentarna opozycja również jest twarzą państwa.
akurat o setkach zaginionych mówiła radna Stronia Śląskiego która była roztrzęsiona wiesz zwykły cywil tak szczerze i sam akurat podchodziłem z dystansem do tego info a że to poleciało dalej cóż
Zgadza się ale tylko trochę. Bo każdy normalny człowiek wiedział, że ona jest w szoku a jej informacje są mocno nafaszrowane emocjami. Nie przeszkadzało to jednak politykom PIS i ich wyznawcom pisać o tych setkach ofiar czy zaginionych
@badreligion66: Jeśli chodzi o Konfe i Bosaka, to nie pamiętam, żeby mówił tam coś o setkach ciał. Masz tu jego wypowiedź i przestań manipulować:
Bosak stwierdził też, że rząd zaniża liczbę ofiar powodzi. – Rozmawiałem wczoraj z ambasadorem Austrii, który powiedział, że w jego kraju w powodzi zginęło siedem osób – mówił. Nie wierzę, że w Polsce zginęło tyle samo, ponieważ zasięg powodzi w Polsce był dużo większy. Mam informację,
@badreligion66 skremowali wszystkie ciała do jednej urny. Rząd chciał to zataić ale udało się zrobić zdjęcie ciężarówek przewozowych zwłoki. Oto dowód ( ͡°͜ʖ͡°)
@badreligion66: jak ktoś w 2024 dalej nie potrafi sam ocenić przeczytanych wysrywów w socialach to niech sobie panikuje ( ͡°͜ʖ͡°) Niektórzy całkiem stracili zdolności samodzielnego myślenia. Wiadomo, że takie info na gorąco bierze się z przymrużeniem oka, bo zawsze są przesadzone
źródło: temp_file1538802506700500601
Pobierz@straszny_cham: jest to sarkazm lvl expert, ale myślę, że zasłużony, bo jak można, będąc poważną osobą publiczną, rozpowszechniać takie sensacje bez cienia dowodu? Parlamentarna opozycja również jest twarzą państwa.
Zgadza się ale tylko trochę. Bo każdy normalny człowiek wiedział, że ona jest w szoku a jej informacje są mocno nafaszrowane emocjami. Nie przeszkadzało to jednak politykom PIS i ich wyznawcom pisać o tych setkach ofiar czy zaginionych
@Olek3366: Dziwnym trafem tym "chorym krajem" są zawsze politycy jedynej merytorycznej opozycji w kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file2299407711301313394
Pobierz@badreligion66: jak ktoś w 2024 dalej nie potrafi sam ocenić przeczytanych wysrywów w socialach to niech sobie panikuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niektórzy całkiem stracili zdolności samodzielnego myślenia.
Wiadomo, że takie info na gorąco bierze się z przymrużeniem oka, bo zawsze są przesadzone