✨️ Obserwuj #mirkoanonim Za niecałe 2 tygodnie mam egzamin praktyczny na prawko i już się stresuję. Polecicie jakieś specyfiki na uspokojenie? Albo na skupienie, podbicie energii... Sam nie wiem w którą stronę iść. Próbowałem już w przeszłości różnych specyfików (niestety #depresja here) i nigdy nic mi nie pomagało. Jakiś czas temu próbowałem ashwagandhy, bo ktoś mi polecił. Pobrałem 3 tygodnie i odstawiłem, bo robiła ze mnie zamulone truchło z bolącą głową (może to dlatego, że mam niedoczynność tarczycy).
mistrzowski-filozof-42: Może się naucz jeździć samochodem? To cię powinno uspokoić, a jak nie to może po prostu sie nie nadajesz? To jest jeden samochód, kazda karyna to potrafi... Nie ze łódka morska do poprowadzenia, 12 osób, fale po kilka metrów
@mirko_anonim: P---------e, żaden specyfik Cię nie uspokoi - a na pewno nie tak, co by pozwoliło abyś zdał egzamin. Stres niestety musisz przezwyciężyć samemu, jednak miej cały czas świadomość że stres tylko pogorszy sytuacje. Mi stres na egzaminie przeszedł dopiero po 4 egzaminie xD
Jakiś czas temu próbowałem ashwagandhy, bo ktoś mi polecił. Pobrałem 3 tygodnie i odstawiłem, bo robiła ze mnie zamulone truchło z bolącą głową (może to dlatego,
Za niecałe 2 tygodnie mam egzamin praktyczny na prawko i już się stresuję. Polecicie jakieś specyfiki na uspokojenie? Albo na skupienie, podbicie energii... Sam nie wiem w którą stronę iść. Próbowałem już w przeszłości różnych specyfików (niestety #depresja here) i nigdy nic mi nie pomagało.
Jakiś czas temu próbowałem ashwagandhy, bo ktoś mi polecił. Pobrałem 3 tygodnie i odstawiłem, bo robiła ze mnie zamulone truchło z bolącą głową (może to dlatego, że mam niedoczynność tarczycy).
#suplementy #ziola #ashwagandha #adaptogeny #zdrowie #prawojazdy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰