Aktywne Wpisy

Jamniki2 +70
Ale mam niemiłosierną bekę ze znajomków, co kupili na samym szczycie etf na sp500 bo miało ciągle rosnąc i zwrot ,,większy niż z nieruchomości" oczywiście połowa już sprzedała ze stratą po obsuwie 5% i p---------e typu ,,wole zainwestować w firmie, przynajmniej nie p-------e jak tu" XDDD ostatnio sp500 mega modny się zrobil, macie jakieś historie nowych inwestorów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeden przed zakupem nawet mówił, ze on
Jeden przed zakupem nawet mówił, ze on

reseted +1
Za niecałe 2 tygodnie mam egzamin praktyczny na prawko i już się stresuję. Polecicie jakieś specyfiki na uspokojenie? Albo na skupienie, podbicie energii... Sam nie wiem w którą stronę iść. Próbowałem już w przeszłości różnych specyfików (niestety #depresja here) i nigdy nic mi nie pomagało.
Jakiś czas temu próbowałem ashwagandhy, bo ktoś mi polecił. Pobrałem 3 tygodnie i odstawiłem, bo robiła ze mnie zamulone truchło z bolącą głową (może to dlatego, że mam niedoczynność tarczycy).
#suplementy #ziola #ashwagandha #adaptogeny #zdrowie #prawojazdy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
Na uspokojenie, wyciszenie - C-D, 20mg godzinę przed egzaminem. No i oczywiście wcześniej, żeby sprawdzić jak na Ciebie działa. Można spokojnie po tym prowadzić, jak Cię nie zmula (nie powinna).
Na koncentrację i energię - pierwsze, sprawdź czy to co teraz bierzesz na tarczycę faktycznie działa, ew. dostosuj dawki. Jak tu jest ok, to sprawdź wątrobę. To oczywiście zakładając, że się dobrze wysypiasz, nie chlejesz, nie ćpasz, nie nadużywasz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Dzięki. Być może faktycznie przetestuję olejek C-D. Właśnie znalazłem taki i ma dobre opinie:
https://allegro.pl/oferta/olejek-konopny-c-d-30-certyfikowany-premium-11503141152
Mam tylko nadzieję, że nie wpływa negatywnie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord