Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Za niecałe 2 tygodnie mam egzamin praktyczny na prawko i już się stresuję. Polecicie jakieś specyfiki na uspokojenie? Albo na skupienie, podbicie energii... Sam nie wiem w którą stronę iść. Próbowałem już w przeszłości różnych specyfików (niestety #depresja here) i nigdy nic mi nie pomagało.
Jakiś czas temu próbowałem ashwagandhy, bo ktoś mi polecił. Pobrałem 3 tygodnie i odstawiłem, bo robiła ze mnie zamulone truchło z bolącą głową (może to dlatego, że mam niedoczynność tarczycy).

#suplementy #ziola #ashwagandha #adaptogeny #zdrowie #prawojazdy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Na uspokojenie, wyciszenie - C-D, 20mg godzinę przed egzaminem. No i oczywiście wcześniej, żeby sprawdzić jak na Ciebie działa. Można spokojnie po tym prowadzić, jak Cię nie zmula (nie powinna).
Na koncentrację i energię - pierwsze, sprawdź czy to co teraz bierzesz na tarczycę faktycznie działa, ew. dostosuj dawki. Jak tu jest ok, to sprawdź wątrobę. To oczywiście zakładając, że się dobrze wysypiasz, nie chlejesz, nie ćpasz, nie nadużywasz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: P---------e, żaden specyfik Cię nie uspokoi - a na pewno nie tak, co by pozwoliło abyś zdał egzamin. Stres niestety musisz przezwyciężyć samemu, jednak miej cały czas świadomość że stres tylko pogorszy sytuacje. Mi stres na egzaminie przeszedł dopiero po 4 egzaminie xD

Jakiś czas temu próbowałem ashwagandhy, bo ktoś mi polecił. Pobrałem 3 tygodnie i odstawiłem, bo robiła ze mnie zamulone truchło z bolącą głową (może to dlatego,
  • Odpowiedz