Aktywne Wpisy

yahoomlody +41
Macie słowa, które jak słyszycie to was triggeruje? xD u mnie to będzie
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy

szuwarek +373
źródło: Bez nazwy-1
Pobierz

I tak to jest w naszym europejskim poletku.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZresztą błędy są na porządku dziennym, jak czegoś nie wie to sobie wymyśli. Zero w tym sensu.
@Romska_Palo_Ul_Laputa: ty widziałeś hamerykański dom? xD Dowolny polski nowo budowany w najbiednijszym powiecie zjada te ich chatki z tektury na śniadanie. Nie tyko z powodu murów, ale i okien, technologii ogrzewania i szeregu innych czynników.
@FrasierCrane: czy widziałem? Mieszkałem w takim przez kilka tygodni. Piękny, wygodny duży dom. W Polsce by kosztował ze dwie banki. Zresztą u nas też się powoli zaczyna budować z "tektury" jak to określiłeś.
@Anakee: XD
@Anakee: przykro się patrzy na ludzi z tak sprawnymi mózgami
@inflacja_biedaku: powstać powstaną, aczkolwiek nie wierzę w przewidywalnej przyszłości w SAE level 5
problem jest z sensorami. Trzymam kciuki za Teslę żeby dobrze
@inflacja_biedaku tobie się wydaje że cała dozwolona technologia nigdy nie zabija ludzi xdd ja p------e, wykopki
@Anakee: ciekawe jak długo tak zostanie
O co się zesrasz za miesiąc ekspercie?
@makaronzjajkiem: GPT 4o używam praktycznie wyłącznie do odpisywania na maile, bo robi to fajnie, do jakiś konkretniejszych zadań np pracy z kodem to polecam Claude 3.5 Sonnet, szczęka opada, nawet skrajnie abstrakcyjne bugi potrafi
@makaronzjajkiem: z tym się nigdy nie spotkałem, jedyne halucynacje jakie miałem, i w sumie nawet ciężko to nazwać halucynacją, to przy dłuższych sesjach jak wprowadziliśmy już wiele zmian do pierwotnie wygenerowanego kodu, to potrafił gubić jakieś wcześniejsze zmiany, najlepiej wtedy stworzyć nową sesję z aktualnym stanem tego nad czym pracujesz i jechać dalej na świeżo. I Claude ma też tendencję że jak
Tu jest pies pogrzebany, bo prostą rzecz Javie/Pythonie/C# sobie sam wygooglam, ale jeśli pisze coś niskopoziomowego w C/ASM, gdzie zasób