Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +534
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

Pan_Precz +6
#komputery ludzie pomóżcie mi! kupiłem nowego kompa (parametry na foto). Zakup był w 2021 roku i muli mi od początku jak cholera. mam problem w nim cokolwiek zrobić. kupiłem go jako rezerwę ale jet hujowy w ciul. Czy dodanie pamięci mi pomoże go usprawnić?
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
źródło: KOMP FV 2021
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Z symbolami w przestrzeni publicznej mogę się częściowo zgodzić ale też nie jest to jednoznaczne. Zobacz, że na ulicach można spotkać, np symbole AK, które też są w jakiś sposób deklaracjach
Młodzi to chodzą tylko z przymusu.
@SoplicaTadeusz: Bzdura.
Lubię poczytać takie schizofreniczne fantasy
A co do finansów kościoła to nie jest źle. W Polsce na tacę rocznie daje się przynajmniej 1.5 miliarda złotych, a widziałem nawet szacunki dochodzące do 3 miliardów choć oczywiście ciężko to oszacować, bo pieniądze z tacy nie idą w górę tylko większość zostaje w parafiach. Dla porównania fundusz kościelny (dzielony między wszystkie
- KUL: 163 miliony
- UPJPII: 37 milionów
- Ignatianum: 27
@1Seneka: Przecież jest biblia.