Aktywne Wpisy
jacekparowka +63
daily reminder jaki należy mieć stosunek do pasożytów pcimbi0rców
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz
Wontensso +85
Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz

jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
źródło: 55afe05347c6f_o_original
PobierzTak samo ateista nie zrozumie wierzącego... I zadawanie takich pytań jest bezsensowne.
Ps. Jedni i drudzy uważają że tamci są po prostu chorzy psychicznie ¯_(ツ)_/¯
Ilość tzw. grzechów dąży do zera ale na wykresie grzechów popelnianych w czasie to asymptota.
To i tak bez sensu bo według kk "Jezus odpokutował za ludzi wszystkie grzechy swoją śmiercią na krzyżu".
źródło: 2024-07-03 10_19_25-wojak fedora - Google Search — Mozilla Firefox
PobierzAle poza tym to co do meritum masz rację, "większość grzechów to duperele" czego najwyraźniej nie akceptuje OP
Bardzo trafne spostrzeżenie - katolicyzm to taki sam stek bzdur jak wiara w ww. rzeczy.
Zasadnicza różnica między ludźmi bawiącymi się w tego typu gusła i zabobony jest jednak taka że ci pierwsi ograniczają się przeważnie do sfery prywatnej w przeciwieństwie do katolicyzmu obecnego w sferze publicznej i jego wyznawców oczekujących poszanowania dla swoich wymysłów ze strony normalnych ludzi.
Sorry ale nie będą tracił czasu na opisywanie prawdopodobne dorosłemu człowiekowi dlaczego lenistwo, zazdrość i pycha to nie jest przepis na szczęśliwe życie
Edit: i o co chodzi z tą strefą prywatną? Uważasz, że ludzie nie mają prawa manifestowania swoich poglądów publicznie?
@Jogurt123: Ty nie chcesz być przekonany
źródło: xDD
PobierzNie miałbym żadnego problemu z kościołem i ludźmi chodzącymi do kościoła gdyby nie to, że kościół okrada mnie z pieniędzy poprzez konkordat i kościół jak i ludzie do niego chodzący wchodzą z moje życie z buciorami
@SmugglerFan: Zapytaj idealnych ludzi w tym idealnym świecie, aż po starość potrafią chodzić do psychologa/psychiatry/terapeuty. Przecież po tylu latach powinni wiedzieć, jak żyć idealnie.
@SoplicaTadeusz: No jestem leniwy (przez co zawsze dążę do wyższych zarobków za ten sam nakład pracy oraz efektywnych inwestycji), pyszny (tj. dumny) oraz chciwy (patrz wyżej) - i co w tym złego?