Aktywne Wpisy
tcp-protocol +380
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

Oczywiście poza fragmentem:
"Którym odpuścicie grzechy, są im odpuszczone, a którym zatrzymacie, są im zatrzymane"
@SmugglerFan Jak postanowie, że od jutra nie pije, a w weekend się n-----e to znaczy że jestem abstynentem?
@morgiel: ja nawet na tych nie bywam bo brzydzę się kościołem, tym bardziej plusik dla OPa
chrześcijanie to najwięksi hipokryci w społeczeństwie
Jak tak patrzę na swoje otoczenie to ludzie co niedziela na mszy i do komunii pewnie idą, ale jak tylko wyjdą to osrają dupę wszystkim których zauważą, cyklicznie odpieprzają takie rzeczy, że się
@ipkis123: patusem
źródło: image
Pobierz2024 a ci dalej dyskutują o spowiedzi i grzechu.
Podaję hasło: większość grzechów popełnianych to duperele, albo rzeczy zupełnie normalne. Grzechem jest np. masturbacja (czyli coś, co robi każdy zdrowy dzieciak w wieku tych ~16 lat. KAŻDY), zjedzenie szynki w piątek (xD czaicie, facet co nie je mięsa od soboty do czwartku, ale w piątek zje sobie szyneczkę grzeszy, ale ktoś wpieprzający szyneczkę od soboty
@damienbudzik: jakich postanowien noworocznych, typie? co ty wymyslasz?
I nie, ludzie nie mają skłonność do grzechów
I znowu z jakiegoś powodu traktujesz katolików wyjątkowo. Ale dobrze, zagram w twoją grę i wymienię ci, kogo jeszcze należy wysłać do psychiatryka, bo "zaklinają rzeczywistość"