Aktywne Wpisy

yahoomlody +110
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +206
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

źródło: 1000036992
PobierzTo że nikt nie chodzi z suwmiarką i nie mierzy proporcji czaszki nie znaczy że nie ma jakichś obiektywnych archetypów które ludziom zwykle się podobają bądź wręcz przeciwnie, zapytaj o to chociażby ludzi z branży reklamowej czy projektujących przedmioty codziennego użytku od strony wizualnej.
To samo z opowieściami o mitycznych karłach 179,9 cm którzy codziennie ruchają inną modelkę i o ludziach normalnego wzrostu 195+
@Sebastian_II_Mordeczka: TRUE
źródło: smiechom nie bylo konca
Pobierz@cutecatboy: a potem ci sami dziwia sie, ze sa stare baby nabierajace sie na garnki, woke julki czy jakies inne wysrywy, ktore tutaj kraza jako codziennosc xD siedza w kolku s----------a, kazdy kazdego poklepuje po plecach i dziwia sie, ze nic sie nie zmienia oraz tkwia w bagnie jeszcze glebiej.
@Sebastian_II_Mordeczka: Daj spokój z tym tagiem po założeniu konto i zczarnolistowaniu go moje życie od razu stało się pozytywniejsze XD
@Akuzativ94: W przeciwieństwie do Ciebie, oni są tego świadomi. Pierwszy krok w kierunku samodoskonalenia się to zauważenie że ma się problem. ;)
Ciekawe czy też chodzą np. na wykłady z socjologii czy innej historii i jak ktoś cytuje np. cywilizacje Huntingtona na uproszczony opis i klasyfikacje cywilizacji to też się srają, ze to horoskopy dla socjologów.